Design dit eget cover iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini

betræk
97 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 58 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 7,1 cm (bredde) x 14,4 cm (højde) x 0,8 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: fleksibel silikone.
  • Basisfarve: gennemsigtig.
  • ID: #15688
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige iPhone 12 etuier

Vi passer på vores udseende hver dag, så hvorfor ikke gøre det samme med vores accessories? Hvis du elsker at designe selv de mindste detaljer, anbefaler vi vores originale iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini etuier. Vi forsikrer dig om, at du ikke finder andre som vores.

De er fremstillet af fleksibel silikone og er gennemsigtige. De dækker også bagsiden og siderne for at beskytte hele telefonen bedre. Men det, der virkelig adskiller vores cover fra alle de andre, er den personalisering du kan foretage dog, hvormed du kan skille dig ud fra alle andre. Du kan designe dem med dine yndlingsfotos, tekster eller med en af vores skabeloner og tilpasse dem efter eget ønske.

Da det er et fleksibelt etui, absorberer det stød meget bedre i tilfælde af tab. Desuden er det en billige gave, der dog har en rigtig lækker kvalitet. Du behøver ikke at tænke på dyre gaver længere. Nu kan du dekorere og personliggøre et iPhone etui og give det som gave.

iPhone 12 mini etuier med snore

I vores katalog kan du vælge mellem at købe den normale etui-model (uden snor) eller købe et iPhone 12 mini etuier med snor. Brugen af etuier med snore har mange fordele og er en trend, som flere og flere følger. Snoren giver dig mulighed for at bære din mobiltelefon rundt om halsen, så du hurtigt kan have den ved hånden, når du har brug for at tage billeder, tjekke dine beskeder og chats, tjekke emails osv. Du behøver ikke at tage den op af lommen eller spilde tid på at lede i din taske, da du altid vil have den ved hånden, hængende om halsen med takket være snoren.

Det forhindrer også, at vi mister vores mobiltelefon. Vi vil altid have den hængende tæt på os og vi vil ikke lade den ligge på bordet på terrassen eller andre steder, og på den måde bliver det svært at miste vores telefon eller glemme den.

Hvis du er fan af at bruge disse etuier med snor, kan du her skabe dit eget personlige iPhone 12 mini etuier med snor, hvor du også kan vælge mellem forskellige farver. Og hvis du er mere klassisk og foretrækker en taske uden snor, eksisterer denne mulighed også. Design dit eget iPhone 12 etui i dag.