Design dit eget cover iPhone 13 / 13 Pro / 13 Pro Max / 13 mini

cover
97 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 9 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 7,1 cm (bredde) x 14,4 cm (højde) x 0,8 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: fleksibel silikone.
  • Basisfarve: gennemsigtig.
  • ID: #16149
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige iPhone 13 etuier

Hvis du er på udkig efter de bedste iPhone 13 etuier er du kommet til det rette sted. Det er en vigtig accessory, når det handler om at dekorere din telefon og beskytte den mod daglig slid og slag. Vi anbefaler vores billige iPhone 13 etuier, fordi de er af høj kvalitet, men til en fantastisk pris.

Takket være muligheden for at kunne personalisere etuiet, har du mulighed for at tage dig af selv de mindste detaljer. På den måde får den flotteste model, der vil vække opmærksomhed. Desuden kan det være en god gaveidé til enhver lejlighed, fordi denne type ad accessories kan altid bruges.

iPhone 13 etuier med snor

I vores katalog kan du vælge mellem at købe den normale etui-model (uden snor)e eller købe et personlige iPhone 13-etui med snore. Brugen af etuier og covers med snore har mange fordele og er en trend, som flere og flere følger. Snorene giver dig mulighed for at have din telefon rundt om halsen hele tiden, så du kan have den ved hånden, når du har brug for at tage billeder, tjekke dine beskeder og chats, tjekke dine e-mails osv. Du behøver ikke at tage den op af lommen eller spilde tid på at lede i din taske, da du altid har den ved hånden, hængende om halsen.

Snoren forhindrer også, eventuelle tab af din iPhone på jorden. Den vil altid hænge rundt om din hals, hvilket også vil sige at du ikke glemmer den nogle steder. Dine venner vil helt sikkert være misundelige. Hvem kender ikke en ven, der har mistet sin telefon?

Hvis du er fan af at bruge disse etuier med snor, kan du her skabe dit eget personlige iPhone 13-etui med snor, hvor du også kan vælge mellem forskellige farver. Og hvis du er mere klassisk og foretrækker et cover uden snor, har du også denne mulighed. Du vælger selv dit foretrukne iPhone 13 cover format.

Sådan laver du iPhone 13 covers

Det gode ved tilpasning er, at du kan designe det helt efter dine ønsker. Du har millioner af muligheder: med fotos, collager, med tekster, med dit eget design, med dine børns tegninger..

Disse foto iPhone 13-etuier dækker bagsiden og siderne, så din telefon er godt beskyttet mod hverdagens ridser. Find en måde at få det til at se anderledes ud på og få en eksklusiv model.