Fotoblok plexiglas

træblok
82 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 7 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 8 cm (bredde) x 6 cm (højde) x 2 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Billeder på Akrylglas.
  • Kan stå på alle slags borde.
  • Direkte print på Akryl.
  • ID: #15717
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt foto i akrylblok

Fra nu af vil dine fotografier få en spektakulær glans takket være tryk af fotos på akrylblokke. Et produkt af høj kvalitet, der skaber en spektakulær dybdeeffekt, som giver et udseende som en 3D-fotoramme. Trykningen sker direkte på overfladen af det gennemsigtige akryl, der også kaldes plexiglas.

Disse blokke er dekorative og kan stå selv takket være deres tykkelse og bredde. De er ideelle som souvenirs til vigtige begivenheder som f.eks. konfirmationer, bryllupper og dåb og er også perfekte som gaver til særlige lejligheder som f.eks. pensionering eller afsked med lærere. De kan endda bruges som sportstrofæer eller som anerkendelse på arbejdspladsen.

Fotorammer af plexiglas

Vores personlige plexiglasblokke er et produkt af høj kvalitet, der er perfekt til at personliggøre ethvert rum i dit hjem eller på dit kontor. Det er rektangulære methacrylatblokke i forskellige størrelser, som du kan vælge imellem, og som kan personliggøres med et foto efter eget ønske.

PErfekte til kontorborde, kontorer, virksomheder, forretninger, butikker, butikker, lokaler ... Disse blokke er ideelle som fotoramme til en stue eller et soveværelse, da deres elegante og moderne design passer til enhver form for indretning, og deres tykkelse gør dem ideelle til at placere dem på ethvert møbel eller overflade.

Vi printer dine fotos på akrylblokke

Denne familie af akrylblokke, fotorammer, plexiglas blokke eller hvad du end vil kalde dem, er lillesøsteren til familien af akrylfotorammer i stort format. Hos Wanapix har du begge muligheder: Lav små fotorammer eller store rammer.

Personlige fotoblokke i akryl med tryk

Kvaliteten af det akryl, der anvendes i disse blokke, er exceptionel, hvilket garanterer at de er modstandsdyge og holdbare over tid. Personaliseringen udføres desuden ved hjælp af trykning af høj kvalitet, hvilket garanterer stor klarhed og detaljerigdom i de trykte billeder. Du kan designe din akrylblok fra bunden eller bruge en af de mange foruddesignede skabeloner, der er tilgængelige.

Du får også mængderabatter, så jo flere identiske fotoblokke i akryl du køber, jo billigere bliver hver enhed. Dette er ideelt til rabatter på store ordrer, f.eks. til arrangementer, bryllupper, barnedåb, kommunioner, kongresser, pensioneringer osv.