Rammer og billedrammer

Der er 5 tilgængelige produkter

Personaliserede rammer og billedrammer

I vores digitale tidsalder med brug af sociale medier og internettet. har vi tusindvis af billeder på vores smartphones. Det er vigtigt at fotografier fortsat kommer til at have en fysisk plads i vores hjem, så vi kan samle en masse gode minder, i alle hjørner af hjemmet.

Når det kommer til fotos, er vi romantikere. Vi er sikre på at du også er det, ikke? Derfor har vi designet denne sektion, hvor du kan finde vores udvalg af fotorammer og personaliserede rammer. Du kan skabe originale rammer, hvor du kan tilføje dine yndlingsbilleder eller printede billeder direkte. Ved du ikke hvordan man laver en fotoramme? Vi hjælper dig.

Sådan laver du en original fotoramme

Den første ting du skal vide er, at vi har et bredt udvalg af rammer og portrætrammer, så uanset hvad du vælger, er vi sikre på at du vil elske det.

Et produkt, som du sikkert vil finde i denne sektion, er vores personaliserede fotorammer. Det er et af de mest solgte produkter til bryllupper, dåb og kommunioner samt andre begivenheder. De er rektangulære i form og kan stå oprejst på grund af deres bredde og tykkelse. De fås i forskellige størrelser og er fremstillet i forskellige materialer, f.eks. træ, glas eller methacrylat.

Fælles for dem alle, er at de er nemme at designe. Vælg den model du ønsker og brug vores editor, til at tilføje det ønskede billede. Vi har alt fra de mest romantiske slags til de mest uskyldige og elegante. Nu er det nemmere end nogensinde før at designe en original fotoramme. Det er gaver, der kan gives til enhver lejlighed, og som altid er meget populære.

Sådan dekorerer du med billedrammer

I alle hjem er vi vant til at dekorere med fotografier. Årsagen? Fordi det er den bedste måde , at give noget personlighed til et hus eller en lejlighed på.

Billedrammerne er velegnet til soveværelser, da de er meget flotte og helt sikker, vil passe ind.. Det normale er at stille det på et natbord, men du kan også stille et på en hylde. Vi har dog også produkter, der er mere velegnede til stuer og opholdsrum. For eksempel: smedede rammer til at hænge på væggen. De giver et meget rustikt og originalt design til dit hjem.