Graveret fodboldnøglering

111,68 kr.
antal:
Nøglering
  • Størrelse: 3,5ø cm (bredde) x 0,1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Personaliseres ved at indgravere på det runde badge. Kan personaliseres på 1 side.
  • Indeholder 4 miniature charms: fodbold, fodboldstøvle, trøje og "Jeg elsker fodbold"-skilt.
  • Hver charm måler 2,5 cm (ca.).
  • ID: #16933
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

L
Lizzette (Cuarte de huerva, ES)
20/11/2022
"Jeg var vild med det! En original og meget modstandsdygtig nøglering. Detaljerne i charms er ideelle, og sandheden er, at graveringen har været super god! Meget godt resultat"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Den perfekte nøglering til fodboldfans

Fodbold, den sport, der vækker så mange lidenskaber over hele verden. Mange mennesker er vilde med fodbold, og for dem alle har vi et produkt, der er perfekt, hvis du vil give dem en original og unik gave, som er billig. Indgraveret nøglering med fodboldcharms.

Disse charms er små dekorative charms, der er relateret til fodbold. Nøgleringen har følgende charms: en fodbold, en fodboldtrøje med nummer 9, en fodboldstøvle, der sparker til en bold, og endelig en tekst med teksten Jeg elsker fodbold, der indeholder et hjerte og en fodbold.

Ud over de flotte charme er der et rundt badge, som du kan personalisere med din egen tekst, eller et billede. Personaliseringsmetoden er gravering, da dette badge er lavet af metal, ligesom resten af nøgleringen. Du kan indsætte et foto, et holds klublogo, en tekst, et navn, en dato osv. Du skal blot huske på gavemodtageren, i det øjeblik du går igang med at personalisere nøgleringen.

Hvis du vil have hjælp til personlig tilpasning, har vi også flere foruddesignede skabeloner. Du behøver altså ikke at personliggøre fra bunden (hvilket du kan gøre), men du kan vælge et af designene og redigere det med de fotos eller den tekst, som designet kræver. Før du køber, kan du se et eksempel på, hvordan nøgleringen kommer til at se ud, så du kan være sikker på, at den er præcis, som du vil have den.

Det er en gave, der kan gives til enhver lejlighed: fødselsdage, jul, fars dag, Valentinsdag? eller på en hvilken som helst dag, for at overraske din partner, ven eller et familiemedlem, der er vild med fodbold. Det er ligegyldigt, om du er fan af FC Barcelona, Real Madrid, Brøndby eller FCK fan. Denne nøglering vil glæde enhver fodboldfan takket være de originale charms og det unikke og personlige badge til ham eller hende.

Tags af Graveret fodboldnøglering