Graverede nøgleringe

Der er 8 tilgængelige produkter

Personaliserede indgraverede nøgleringe

Nøgleringe er et must for enhver, fordi de hjælper os med at gemme på nøglerne på en behagelig måde eller simpelthen som dekoration på tasker og rygsække. I butikkerne finder du tusinder af dem i forskellige former, men hvis du leder efter noget helt særligt, har du nu muligheden for gravere dem. Vi anbefaler vores graverede nøgleringe.

At få en personlig gravering på forskellige produkter er normalt ret dyrt. Hos os får du et kvalitetsprodukt til en god pris, da vi tilpasser os alle budgetter. Herunder vil du finde information om vores modeller, både i størrelse og pris.

Sådan laver du nemme og smukke nøgleringe

Nu er det lettere end nogensinde at lave din egen nøglering med indgraveret foto. Du skal bare vælge den model, du bedst kan lide, og designe den med det ønskede fotografi eller tekst. Resultatet er elegant, fordi graveringens finish er minimalistisk. Hvis du ikke ved, hvilken du skal vælge, vil vil herunder specificere forskellene mellem den ene og den anden:

  • Graveringer med foto: vores yndlings måde at gravere på er med fotos og fotografier. Resultatet er unikt og smukt og det vil overraske modtageren.
  • Det mest elegante: Hvis du vil gøre noget simpelt, men elegant, skal du vælge at gøre det med tekst: et navn, en lille sætning, osv.... Med meget lidt tilpasning, vil du gøre produktet unikt og flot.
  • Gør en forskel: vi har forskellige nøgleringe, der har en dobbeltfunktion, hvilket gør dem endnu mere komplette. Vi taler om kolbe- og pille-nøgleringe, de er forskellige fra resten og meget praktiske.

Hvis du allerede ved, hvilken du skal vælge, er det tid til at begynde at tilpasse og lave den mest originale og eksklusive model. Det er et produkt som alle mennesker vil kunne lide, da det er billigt men samtidig af højeste kvalitet.

Smukke sætninger, der skal graveres på en nøglering

De, der vælger gravering som personalisering, foretrækker normalt at tilføje motiverende tekster eller sætninger. De søger at skabe et elegant, diskret og ædrueligt design, men hos os kan du tilføje præcis det du vil. Har du brug for en idé eller 2? Her er vores sætninger til nøglering:

  • Med dig er alting bedre
  • Det eneste umulige, er det du ikke prøver
  • Start dagen med et smil :-)
  • Jeg ville flytte bjerge for dig
  • Ethvert mål opnås ved at starte med at prøve.

Start med at designe vores nøgleringe nu, og gør dem så personlige som muligt. Tænk over det og lad os få det til at ske!