Graveret nøglering til babyer

111,68 kr.
antal:
Nøglering
  • Størrelse: 3,5ø cm (bredde) x 0,1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Kan personliggøres ved at indgravere på det runde badge. Kan personaliseres på 1 side.
  • Indeholder 4 miniature charms: barnevogn, støvletter, babys fodaftryk og sutteflaske
  • Hver figur måler 2,5 cm (ca.).
  • ID: #16943
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image

E
Eli (Zaragoza, ES)
20/11/2022
"Jeg syntes, det var en fin detalje, og resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forventet. Emballagen er også meget cool og original, jeg håber, at hun elsker den!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Den sødeste nøglering til en nybagt mor

Der findes masser af gaveideer til gravide kvinder eller nybagte mødre, men kun få gaver er så originale som denne. Dette er en indgraveret nøglering med baby charms. Og den er original af to grunde: på den ene side fordi den har flere baby-relaterede charms. På den anden side kan den tilpasses helt efter dit ønske.

Der findes fire forskellige charms, som er de små figurer, der er sat på nøgleringen. De er små, men har en høj grad af detaljerigdom. Der er en barnevogn med, hjul og endda nogle hjerter, der pynter på barnevognen. Der er også en detaljeret sutteflaske, babysko og en rund charm med små babyfodaftryk indeni.

Ud over disse små dekorative dele er der et rundt badge, som kan personliggøres. Den graveret via. laser. Vi kan således indgravere det design, du opretter direkte på hjemmesiden, når du bestiller. Det kan være et billede af den nyfødte baby, eller med mor, far eller alle sammen. Samt tekster: navn, fødselsdato eller endda andre data som vægt og højde, så du kan skabe en souvenir for livet.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du skal personliggøre nøgleringen, har du flere foruddesignede skabeloner til din rådighed. Du kan vælge den, du bedst kan lide, og redigere den med de data, som hvert design kræver, enten ved at uploade et foto eller redigere navnet eller teksten.

Denne nøglering kan gives som gave til enhver lejlighed, men det perfekte tidspunkt er nok, når moderen lige har fået sit barn, eller endda når hun er gravid, da du kan give hende denne nøglering med barnets navn, hvis hun allerede har besluttet sig for det. Det er også en perfekt gave til en kvindes første mors dag eller til hendes første fødselsdag som mor.

Graveret baby nøglering til nye mødre
Tags af Graveret nøglering til babyer