Graveret nøglering med kattecharms

111,68 kr.
antal:
Nøglering
  • Størrelse: 3,5ø cm (bredde) x 0,1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Kan personliggøres ved at indgravere på det runde badge. Kan personaliseres på 1 side.
  • Indeholder 3 miniaturefigurer: en kat, et poteaftryk og teksten "I love my cat".
  • Hver charm måler 2,5 cm (ca.).
  • ID: #16941
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image

E
Eva mª (Cuarte de huerva, ES)
20/11/2022
"Så snart jeg så den, kom jeg til at tænke på min søster, som elsker killinger, og jeg kunne ikke lade være med at lave en til hende. Billedet var ikke særlig godt, men resultatet var smukt! Meget bedre end jeg havde forventet."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlig nøglering til katteelskere

Alle elsker katte: de er sjove, søde, nuttede, kælne, kærlige og er hovedpersonerne i de bedste memes på internettet. Vi er sikre på på, at du selv har en kat eller har nære venner og familie, der har en kat (eller flere). Til alle er der en gave, der ikke vil slå fejl: denne indgraverede nøglering med kattecharms. Nøgleringen indeholder små, men meget detaljerede figurer af vores alle sammens yndlingskatte. Der er en kattefigur, et poteaftryk, Og et lille badge med teksten "I love my cat" (hvor "love" erstattes af et hjerte, og et katteansigt kommer til syne).

Med disse detaljer alene ville nøgleringen være fantastisk, men for at gøre den endnu bedre er den personlig! Nøgleringen graverede på det runde badge, der sidder på nøgleringen. Du skal blot tænke på, hvem du vil give den til, og du kan personliggøre den med et foto, et navn eller en særlig sætning som en dedikation og overraske den person, du har i tankerne. Du kan sætte tilføje et rigtigt foto af en kat, eller af kattens ejermand sammen med katten, eller måske endda deres navne? det er op til dig! Mulighederne er uendelige.

Brug skabeloner, eller lav din kattenøglering helt fra bunden

I denne sektion finder du mange foruddesignede skabeloner, som du kan ændre så de believer 100% personlige. Alt du skal gøre er at tænke på, hvilken anledning du vil bruge den til, eller hvem du vil give den til, lave et flot design, og så sørger vi for, at den er perfekt.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til det du leder efter skal du ikke være bekymret. Du kan lave designet af din graverede nøglering helt fra bunden med vores online redigeringsværktøj. På få klik får du et design, der er personaliseret af dig, uden at du går på kompromis med kvaliteten.

Personlig kattenøglering med charms
Tags af Graveret nøglering med kattecharms