Graveret nøglering med værktøjer

nøglering
112 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 18 timer 2 min.

Detaljer
  • Størrelse: 0,1 cm (tykkelse) x 3,5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: rustfrit stål.
  • Kan personliggøres ved at indgravere på den runde plade. Kan personaliseres på 1 side.
  • Indeholder 3 miniatureværktøjer: hammer, skruenøgle og skruetrækker.
  • Hvert værktøj måler 2,5 cm (ca.).
  • ID: #16631
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Indgraveret nøglering med navn og miniværktøjer

Elsker du at gøre noget ud af de små detaljer, så har du fundet frem til den helt rigtige hjemmeside. Skal du give en særlig gave til nogen, og ved du ikke, hvad du skal give? Med denne graverede nøglering med værktøjer vil du overraske alle hvem som helst.

Det er en smuk graveret nøglering i rustfrit stål. Den indeholder 3 miniatureværktøjer: en hammer, en skruenøgle og en skruetrækker. Den perfekte gave til hjemmets handyman. Eller for dem, der elsker DIY. Hvert værktøj måler ca. 2,5 cm, så det er den perfekte størrelse til at have det med overalt, uanset om det er i hånden, tasken eller i ens lomme.

Personaliseringen foretages ved gravering på det runde badge, der også er inkluderet i nøgleringen. Gaver er noget særligt i sig selv, men hvis de er personlige, er de endnu bedre. Du skal blot tænke på, hvem der skal have nøgleringen og ud fra det, kan du kan personliggøre den med et foto, et navn eller en særlig sætning som en dedikation og overraske den person, du har i tankerne.

Den er også perfekt som en salgsfremmende gave til virksomheder og til dine bedste kunder. Eksempelvis kan du personliggøre en nøglering med virksomhedens logo, og det vil helt sikkert være en gave, som de vil kunne gøre brug af hver dag. Det vil ikke være det typiske kedelige produkt, der ender med at ligge i en skuffe og samle støv.

Graveret nøglering med mini værktøjer

Lav en perfekt indgraveret nøglering til dig selv, eller som gave

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan tilpasse så de passer til din smag. Alt du skal gøre er at tænke på, hvilken anledning du vil bruge den til, eller hvem du vil give den til, og så skal du bare lave et smukt design, og så sørger vi for, at det kommer til at se perfekt og original ud.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til det, du har brug for, skal du ikke være bekymret. Du kan skabe designet af din graverede nøglering med værktøjer fra bunden med vores online redigeringsværktøj. Med få klik får du et design, der passer til dig.

Charmen ved personlige gaver er, at ingen af dem er helt ens, da de er tilpasset af og til dig. Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre din nye nøglering? Eller foretrækker du at have en særlig gave til en anden person? Lad fantasien få frit løb, så sørger vi for, at det bliver perfekt.