Politik for brug af billeder

Ud over at nøje overholde databeskyttelseslove og GDPR er det meget vigtigt for os at give dig klar og transparent information om, hvordan og hvornår vi bruger dine fotos, og hvad vi gør med dem. Dine billeder bruges strengt til at producere og personalisere produkterne i dine ordrer.

Billederne er ikke sikkerhedskopieret på nogen anden måde. Alle gemte billeder er kun direkte tilgængelige af systemadministratorer og teknisk personale. Desuden er billederne på ordren udskrevet fuldautomatisk, hvilket vil sige at alt form for manipulation undgåes.


Sessionsbilleder (web)

Når du uploader billeder til dine dine ordrer, gemmes disse billeder sikkert på vores egne servere. Når der er gået 60 dage uden at du bruger dem igen, sletter en daglig proces dem permanent.

Hvis du vil have os til at slette billederne fra din session uden at skulle vente,, kan du kontakte os og give os dit session-id (tilgængeligt i kontaktsektionen), og vi vil slette dem med det samme.

Billeder fra din ordre

Når du gennemfører en ordre, "samles" sessionbillederne på nettet for at danne ordrebillederne. Vi gemmer ordrebillederne i 200 dage, i tilfælde af at du har brug for at gentage ordren af ​​en eller anden grund (hændelse, anmodning om kopier osv.). Når denne periode er gået, elimineres de endeligt.

Som med sessionbillederne, hvis du vil have os til at fortsætte med sletningen uden at vente, kan du kontakte os og give os dit ordrenummer.