Personlig domino boks med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Trækasse. Låget kan personalises med billede eller tekst.
  • Indeholder 28 dominobrikker. Materiale dominobrikker: melamin.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Dominospil med personlig boks

Der er spil, der aldrig går af mode da de gives videre fra generation til generation. Et af disse nostalgiske spil er det klassiske domino, der stadig spilles at mange mennesker. Vores domino med personlig æske adskiller sig fra alle dem, du finder på markedet, fordi du kan designe det nøjagtigt efter din smag.

Den måler 18,5x6,5cm og låget på spilboksen kan designes med dit billede, tekst eller en af vores skabeloner. Det er 100% op til dig, om du ønsker at designe det selv, eller om du vil bruge vores skabeloner, der kun skal tilpasses minimalt, for at kassen kommer til at se så unik ud som muligt. Selve dominospillet medfølger i kassen. Dominobrikkerne kan ikke personliggøres eller designes.

Hvis du kan lide at spille spil med familie eller venner, så giv dem et sjovt og personligt dominospil, så i igen kan hygge jer på de lange søndage.