Personligt Dominospil

Personligt Dominospil

domino
112 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 18,5 cm (bredde) x 6,5 cm (højde) x 5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Trækasse. Låget kan personalises med billede eller tekst.
  • Indeholder 28 dominobrikker. Materiale dominobrikker: melamin.
  • Hver dominobrik måler 50x25x10 mm.
  • ID: #7089
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Dominospil med personlig boks

Der er spil, der aldrig går af mode da de gives videre fra generation til generation. Et af disse nostalgiske spil er det klassiske domino, der stadig spilles at mange mennesker. Vores domino med personlig æske adskiller sig fra alle dem, du finder på markedet, fordi du kan designe det nøjagtigt efter din smag.

Den måler 18,5x6,5cm og låget på spilboksen kan designes med dit billede, tekst eller en af vores skabeloner. Det er 100% op til dig, om du ønsker at designe det selv, eller om du vil bruge vores skabeloner, der kun skal tilpasses minimalt, for at kassen kommer til at se så unik ud som muligt. Selve dominospillet medfølger i kassen. Dominobrikkerne kan ikke personliggøres eller designes.

Hvis du kan lide at spille spil med familie eller venner, så giv dem et sjovt og personligt dominospil, så i igen kan hygge jer på de lange søndage.

Sådan spiller man domino

Domino er et meget populært og sjovt spil, der har været spillet i århundreder i mange lande rundt om i verden. Det er et brætspil, der spilles med dominobrikker, som hver har to sider med et antal prikker eller "dominobrikker" fra nul til seks.

For at spille domino skal du bruge et sæt dominobrikker og en gruppe af spillere, som kan være to eller flere personer. Formålet med spillet er at placere alle dominobrikkerne på spillepladen på en sådan måde, at der dannes linjer eller "kæder" af dominobrikker, der har det samme antal prikker på den ene side. Den første spiller, der formår at placere alle sine brikker, vinder spillet.

For at begynde at spille skal et bestemt antal dominobrikker fordeles mellem spillerne, hvilket kan variere alt efter antallet af spillere og den type spil, der skal spilles. Når hver spiller har fået sine brikker, placeres den første brik i midten af spillepladen og danner dermed det første "led" eller den første "kæde" af dominobrikker.

Fra dette tidspunkt skal hver spiller placere sine brikker så vidt muligt således, at de har det samme antal prikker som brikken på brættet. Hvis en spiller ikke har nogen brik, der kan matche en brik på brættet, må han/hun springe sin tur over, og den næste spiller må forsøge at placere en matchende brik. Hvis ingen spiller har en tilsvarende brik, skal der tages en ny brik fra "brønden" eller fra de resterende brikker og placeres på brættet.

Eksempel: Hvis der er en brik på midten af bordet med 2 sorte prikker på den ene side og 5 prikker på den anden, skal den aktive spiller placere en brik fra sin hånd, som har mindst 2 prikker eller 5 prikker på den ene side. Hvis hans brik har 2 prikker, placerer han den ved siden af den anden med 2 prikker, så de ligger sammen.

personlig domino trækasse

Spillet fortsætter på denne måde, indtil det lykkes en af spillerne at placere alle sine brikker på brættet. I dette tilfælde vinder spilleren spillet, og de andre spillere skal tælle det antal brikker, de har, og lægge dette antal til deres "score". Spillet kan fortsætte i flere spil, hvor point fra hvert spil lægges sammen, og til sidst afgøres det, hvem der er den endelige vinder.

Denne gave er fantastisk, fordi det er et spil, der altid er underholdende, for alle aldre, og fordi trææsken kan personaliseres, hvilket gør det muligt for os at skabe et helt personligt design til den person, der modtager gaven, enten med fotos, tekster, deres navn osv.