Personlige brætspil

Giv personlige brætspil med foto i gave

Et personligt brætspil er en unik gave. Vi har spil for alle aldre, så du kan nyde uforglemmelige øjeblikke med familien. Vendespil og klassiske brætspil for de yngste, puslespil med foto, personlige kortspil og selvfølgelig de mytiske spil som Ludo og Gåsespillet.

Alle vores spil kan personaliseres, så ingen nogensinde vil få det samme spil som dig. Du kan lave det med dine egne billeder eller med din partners billeder. Du kan endda tilføje en tekst efter eget valg for at gøre det endnu mere specielt og personligt. Design dit personlige brætspil i dag. Hvad venter du på? Du er 5 minutter fra at designe dit eget fotospil.

Personlige brætspil til hele familien

I denne sektion har vi samlet de mest populære personlige brætspil, der passer til hele familien. Find ud af, hvordan du kan inddrage hele familien i udarbejdelsen og personaliseringen af spillene. Vælg dine yndlingsbilleder og personliggør familiens kortspil, det sjove "Numero uno"-spil eller et pappuslespil. Foto puslespillene fås i mange størrelser, så du kan vælge det puslespil, der passer bedst til dit niveau.

Vi må ikke undlade at nævne brættet med personlige klassiske brætspil. Det klassiske spil med bl.a. slanger og stiger, synkende skibe eller hangman, som du kan tilpasse med dine billeder og navne.

Brætspil til hyggeaften derhjemme

Vi skal udnytte de fridage vi nu har, til at hygge med familien, spille sjove brætspil og lave sjove aktiviteter sammen. Med sjove spil med billeder, vil du kunne bruge en masse tid med familien og samtidig have det hyggeligt. I vil aldrig kede jer igen!

Personlige brætspil med eget billede

Personligt kortspil

Uanset hvor mange år der går, er kort et klassisk spil, der aldrig går af mode. Med dem kan du spille med dine venner eller din familie derhjemme, i svømmehallen, hvor og hvornår du vil. Vores personlige spillekort er endnu mere komplette, fordi du kan designe dem efter eget ønske, med tekst, billeder eller med en af vores foruddesignede skabeloner.

Nu har du mulighed for sammen med os at skabe dit eget personlige Hvem er hvem spil med billeder efter eget valg - husk dette klassiske spil og de mange eftermiddage, vi har brugt på at spille det! Det bedste er, at du nu kan være hovedpersonen i spillet. Og ikke kun dig, men også dine venner, din familie og endda dine kæledyr.

2 spillebrætter medfølger, et blåt og et rødt eksemplar. Du kan tilføje op til 24 forskellige billeder for at gøre spillet endnu sjovere.

Domino sæt

Vores dominobrikker med personlig æske er anderledes end alle de andre spil du nogensinde har set før, fordi du kan designe dem præcis efter eget ønske.

Boksen måler 18,5x6,5cm og låget på æsken kan designes. Du kan designe det med en af vores foruddesignede skabeloner og tilpasse dem efter din smag, eller hvis du er meget kreativ, kan du tilføje dine yndlingsfotos eller tekster og give boksen en anderledes og unik stil.

Memoryspil

Et klassisk spil, som børn altid elsker, er vendespil for børn. Vores består af 48 papkort (24 par), men med den særlige egenskab, at du kan designe dem efter din smag med dine yndlingsbilleder eller med et flot design som du 100% bestemmer selv.

Du skal blot vælge de 24 billeder, du vil have i dit sæt, og vil derefter modtage alle 48 kort, dvs. 24 matchende par.

Personlige spillekort med foto

Ludo og gåsespil

De to mest berømte og populære spil er nu blevet genskabt. Det vil sige at de er blevet mulige at tilpasse og personalisere dem med fotos, billeder og tekst: De er klassikere, der aldrig går af mode, og som er meget populære at spille med venner og familie. For der er intet bedre end at genoplive familietiden med et sjovt brætspil. Der er intet bedre, end at spille spil en søndag eftermiddag, med dem som du elsker mest i hele verden.

De findes i to forskellige brætter, den ene med Gåsespillet og den anden med Ludo. Vi inkluderer også raflebæger og terninger, så du kan begynde at spille med det samme, så snart du har modtaget dem. Men det, der adskiller dem fra de andre, er muligheden for at personalisere produkterne, for du finder ikke andre lignende produkter i butikkerne.

Andre sjove spil

Vi har andre mere moderne spil, som måske ikke eksisterede i vores barndom, men som nu er et must i familiens udvalg af brætspil. Spillet Numero uno, spillet Double eller Gæt hvem der er hvem? er sjove spil, som man kan spille fra en meget tidlig alder, og som er sjove for hele familien.

Brætspil til voksne

I dagens Danmark, eksisterer der et væld af forskellige brætspil. Faktisk findes der så mange, at man aldrig vil kunne nå at spille dem alle sammen. Derfor er det nok en god idé, at nøjes med et udvalg af brætspil, man synes er sjovt. Hvis du er voksen og leder efter brætspil, så har vi flere forskellige, der er til voksne. For eksempel domino eller vores normale.

Brætspil til voksne og børn

Er du på udkig efter personlige brætspil til voksne og børn. så kan du finde flere forskellige på vores hjemmeside. De fleste spil vi har, kan som udgangspunkt spilles af både voksne og børn. Det vil sige, at du kan spille brætspil med dine børn, uden at kede dig for meget. Måske kunne du tænke dig at lave et ludospil med billede som i alle kan spille i fællesskab, uden at de voksne eller børnene keder sig, alt for meget. puslespil med billeder er også en slags brætspil. Da de tager tid at lægge, vil det give mening at lægge det i fællesskab med din børn. Sommetider ser de mønstre som i ikke selv ville kunne se.

Hvad er et brætspil?

Et brætspil er et spil, der normalt spilles på et bræt lavet af pap, plastik eller et andet materiale. Normalt finder man mønstre, nogle symboler eller et bestemt design på brættet, da der er tale om et spil. Mange af de originale brætspil, er mange hundrede år gamle, og som udgangspunkt ved folk ikke, hvor mange af spillene stammer fra. I de seneste årtier, er brætspil blevet moderne igen, og de produceres som aldrig før. Mange af spillene er de nemmere af slagsen, der ikke kræver særlig meget øvelse eller forståelse.

Hvad er de ældste kendte brætspil?

Det ældste kendte spil i verden er ikke helt klart defineret, da der er mange gamle spil, som har eksisteret i forskellige dele af verden i århundreder. Men der er nogle kandidater til at være det ældste kendte spil:

  • Mancala er en gruppe af spil, der spilles på en række af runde huller eller kopper, med sten eller frø som brikker. Mancala-spil er blevet spillet i Afrika og Mellemøsten i mindst 1300 år og anses for at være et af de ældste spil i verden.
  • Senet er et egyptisk spil, der spilles på et bræt med tre rækker af 10 felter. Det menes at have været spillet i Egypten allerede i 3500 f.Kr.
  • Go er et strategisk brætspil fra Kina, der spilles på et 19x19 bræt med sorte og hvide brikker. Det menes at have eksisteret i mere end 2500 år og er stadig et populært spil i dag.
  • Backgammon er et terningespil, der spilles af to personer på et bræt med 24 trekanter. Det menes at have eksisteret i mindst 5000 år og har været spillet i hele Mellemøsten og Asien.

Det er dog værd at bemærke, at det er svært at fastslå, hvilket spil der var det første i verden, da mange spil sandsynligvis opstod uafhængigt af hinanden i forskellige dele af verden på forskellige tidspunkter.