Personlig hjerte nøglering i akryl

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Design din nøglering med 2 forskellige ansigter, et på hver side af hjertet.
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personaliserede hjerte nøgleringe

Det er tanken, der tæller når du skal give en gave, men derfor må gaven godt være flot. Hos Wanapix behøver du ikke bruge mange penge, for at give en gave, da der helt sikkert vil overraske modtageren. Derfor anbefaler vi vores hjerte nøgleringe, da de er flotte, af høj kvalitet og generelt bare en god gave.

Det er en af ​​vores mest romantiske modeller, da den har en hjerteform, og takket være materialet er slutresultatet altid perfekt. Du kan personalisere nøgleringen på begge sider. Desuden er den lavet af gennemsigtig akryl. hvilket giver mulighed for at designe det, med dine mest romantiske fotos eller med en flot tekst.

Vi anbefaler dette produkt på blandt andet Valentinsdag eller til jubilæum. Men du behøver ikke lede efter en undskyldning, for kærligheden er i luften hele tiden. Fortæl ham/hende at du er forelsket i personen, med en flot og eksklusiv nøglering.