Personlig kuffertmærke med tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Mærker til kufferter, bagage eller rygsække.
  • Tilføj dit motiv på begge sider.
  • Design online med navn, telefonnummer, adresse etc.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personligt kuffertmærke

Når du rejser, skal du ikke glemme at mærke al din bagage med personlige kuffertmærker. De er lavet af PVC og har et farvet spænde, så du nemt kan fastgøre den til dine kufferter, tasker og rygsække.

Disse personaliserede bagagemærker kan designes på en side efter eget ønske med alle dine data og du kan vælge et smukt design. De er vigtige så du kan tilføje din personlige information, så det altid er synligt. Det kan ske at man mister sin kuffert. Ved at have påmonteret et bagagemærke, er det muligt at komme i kontakt med dig så du kan få dine ejendele tilbage.

Selvom de oftest er brugt til kufferter, er de også ideelle på rygsække til små børn med deres navn og klasse, så det er muligt at give den tilbage til den rette ejer.