Personlige gaver til skolestart

September er den måned, hvor de små begynder at gå i skole igen. Tilbage til skolen, tilbage til lektier og eksamener? På trods af den triste afslutning på ferien kommer spændingen ved at købe skolematerialer og mødes med venner igen, som du ikke har set i løbet af sommeren.

Hos os kan du købe personlige skoleartikler og designe dem helt efter dine ønsker. Gør skoleredskaberne personlige med eget foto, deres navn, deres yndlings tegnefilmsfigur osv. Uanset hvordan det kommer til at se ud, vil de elske skoleartikler med foto og tekst.

Gør klar til at dine børn skal tilbage på skolebænken med personlige skoleartikler: penalhuse, rygsække, notesbøger, dagbøger, notesblokke... Alt, hvad du behøver for at gøre dit barn klar til undervisningen og det nye skoleår.

Personalisering af skoleredskaber

Når børnene skal tilbage i skole, skal du mærke deres tøj med deres navn, så de ikke mister noget. Vores tekstilstempler er ideelle til det, så hvis de mister deres tøj, ved de hvem det tilhører, og kan derved returnere det til os.

Uknuselige plastikkrus er et perfekt produkt til børn, der går i vuggestue, så de kan lære at drikke af et krus, uden at smadre det. Du kan tilpasse det, så det passer til dit barns smag. Det vil elske det nye krus og vil desuden hurtigt lære, hvordan man drikker af kruset.

Tilbehør til skolestart

Til skolestart og når man skal tilbage til skolebænken, er det ikke kun nødvendigt at lave personlige penalhuse, blyanter, viskelæder osv. Der findes også andre produkter og ting, der skal gøres klar, før skolestart.

Personlig rygsæk med navn til børn

Lige fra tavler til at skrive skemaet og timerne for hver dag i ugen ned og sætte det op på køleskabet til vækkeure, så de ikke sover over sig, når de skal ud af sengen, til snackposer og madkasser til frokosten og til blyantholdere til at lave deres lektier derhjemme.

Alle disse ting og mange flere er tilgængelige hos Wanapix, og de kan alle tilpasses efter dine ønsker med navn, foto, skolens navn og ethvert billede, du kan komme i tanke om.

Guide til skolestart - Alt hvad du har brug for

Skolestart er normalt det øjeblik som børnene hader mest. Tilbage til rutinen, til undervisningen, men det betyder også at mødes med lærere og venner igen, efter at have været væk længe. For at gøre det mindre hårdt at komme tilbage til skolen anbefaler vi altid, at de starter tidligt, så de vænner sig til skemaet igen og finder det mere behageligt. Men det, der uden tvivl vil hjælpe dem med at motivere dem til det nye skoleår, er at gøre alle skolesagerne klar. Notér alt det, som dit barn skal have med til skolestart.

Efterhånden som børnene bliver ældre, er der behov for mere specifikt materiale. I de første år vil der være meget lidt skolemateriale, men det skader aldrig at forberede og gøre dit barn bekendt med alle former for maling, notesbøger osv. Her er vores liste over ting, som du ikke må gå glip af, når dit barn skal tilbage til skolebænken:

Notesbøger: et musthave hvert år, faktisk vil de bruge flere i løbet af skoleåret. Du kan lave personlige notesbøger. En idé er for eksempel at lave en med et personligt design for hvert fag som dit barn har. På den måde vil det være nemmere at kende forskel på notesbøgerne, og desuden vil alle hans/hendes venner være misundelige, over at senotesbøger med billeder og tekst.

Personlige notesbøger med navn

Personlige klistermærker: En af de mest besværlige opgaver er at skulle markere alt materiale inden undervisningsstart. Men det er vigtigt at gøre det, så kan få de ting tilbage som du måske glemmer et eller andet sted. Dette er en måde at gøre det på, så du slipper for at binde bøger ind.

Personligt Bogbind: Hvis du ikke er så meget til klistermærker, eller hvis skolen har en regel om at bøgerne skal bindes ind, så kan du købe personligt bogbind og binde bøgerne ind med. På den måde, vil de passe bedre på bøgerne og på samme tid vil de være personlige. Det vil altså sige, at de ikke bare sådan lige bliver væk. Din søn eller datter vil samtidig blive en af de sejeste i klassen, da han eller hun vil skille sig ud, med sit seje bogbindspapir med navn eller billede

Mapper: Der er ingen bedre måde at organisere papirer og andre udleverede skolematerialer på, end med mapper. De er praktiske, og i dem kan du lægge alle de tegninger, arbejdsark og lektier, som de enten skal lave i løbet af skoleåret, eller også kan det være en god måde, at gemme alt det de modtager i løbet af året.

Personlige penalhuse: For nemmere at kunne transportere blyanter, kuglepenne, viskelæder, passer, blyantspidser, farveblyanter på samme sted. Det er noget nemmere, end at have det alt sammen løst i rygsækken.

Vandflaske: Du skal altid være godt hydreret. Glem plastik flasker, og vælg en praktisk og genbrugelig vandflaske med navn, som de kan have med sig takket være størrelsen og bruge gennem hele skoletiden.

Og hvad med de mindste?

Måske er de ikke gamle nok til skolen og går derfor i børnehave. I så fald skal du også have et par ting klar alligevel:

Tøjlstempel: Stempler til at markere tøj er meget nyttige i deres første år i børnehaven, fordi de giver dig mulighed for at sætte deres navn på hver enkelt beklædningsgenstand. På denne måde garanterer du, at de ikke mister deres tøj, da det er noget som ofte sker i børnehaven. Primært fordi at børn er glemsomme, og ikke rigtigt tænker over deres ejendele.

Snackpose: Snackposer er meget praktiske, så den lille kan have alt sin mad samlet på et sted, og samtidig transportere det, på en nem og enkelt måde.

Personlig rygsæk: De vil gerne begynde at være selvstændige, så du kan designe og personalisere en lille rygsæk med alle de ting, de har brug for og samtidig også til deres frokost... Det vil gøre det lettere for dem at have madpakken med rundt.

Plastikkrus: I nogle skoler og børnehaver er det normalt at hvert barn har et krus med deres navn på. Lav et plastikkrus af høj kvalitet. Det gode ved kopper af plastik er, at de ikke går i stykker hvis de bliver tabt på jorden. Det betyder også, at de små ikke kan skære sig. Design et personligt krus med eget navn.

Personlige penalhuse med eget navn

Personlige mundbind til børn: Siden begyndelsen af Covid-19-pandemien har skolerne bedt om mere sikkerhed og nogle regler. En af dem er brugen af godkendte genanvendelige mundbind. På vores websted kan du personliggøre dem med barnets navn og det design som han eller hun bedst kan lide. De kan vaskes i vaskemaskinen og kan bruges til forskellige formål. En mere økonomisk (og økologisk) måde at lave mundbind på, da de kan vaskes og genbruges igen og igen.

Tøjstempler til mærkning af tøj: Tekstilstempler er en nem, økonomisk og hurtig måde at mærke alle børnenes tøj til skolestart på. Der er ingen bedre måde at skelne jakker, kittel og T-shirts fra hinanden på, end med et tekstilstempel til stempling af tøj. Vælg farve, navn og design, og det er det hele!

Rygsække til børn med navn: Den bedste måde at transportere de daglige bøger og andre skoleredskaber på. Der findes forskellige modeller afhængigt af børnenes alder. Til de yngste anbefaler vi snackposen med to håndtag for nem håndtering og plads nok til at have en madkasse, snacks og andre ting som man behøver.

Personlig snackpose: Rygsækken med snor og forstærkede hjørner er ideel til børn i folkeskolen, der er begyndt at have deres egne notesbøger og skolebøger med i skole, hver dag.

Ud over alle disse produkter kan du på vores websted finde snesevis af personlige skoleartikler: personlige notesbøger, personlige kladdehæfter, penalhuse i mange forskellige former, flere forskellige vandflasker og personlige klistermærker til mærkning af produkter. Sidst men ikke mindst, er det muligt at finde personlig bogbind. Bogbind med egen tekst eller billede, er en original måde at binde bøgerne ind på. Se alle vores personlige, sjove og anderledes skoleredskaber på vores hjemmeside.

Tøjstempler til skoletøj