Personlig Kunstlæder mulepose

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Design på begge sider.
  • kunstlæder stoftype.
  • Brun kunstlæder med praktiske håndtag.
  • Kapacitet: 32 liter.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personaliseret kunstlæder taske

I dag har de fleste kvinder og mænd tasker og poser, der er eller har været på mode. Det kommer sikkert ikke som en overraskelse for nogen, da vi altid har brug for at tage ting med os, når vi forlader vores hjem. Derfor er denne store personlige mulepose, hvad vi alle har brug for, når vi er på farten. Den er rektangulær i form og har praktiske håndtag, så den kan bæres på skulderen, eller i hånden.

Den skiller sig ud ved at være en personlige universel kunstlæder taske, hvilket vil sige at den kan bruges til indkøb, til skole, til kontoret eller til alle andre formål. Den har en stor kapacitet på: ca. 32 liter, hvilket gør den praktisk, rummelig og brugbar til de fleste ting.

Den er lavet af kunstlæder, men hvad der uden tvivl gør en forskel. er, at du kan designe det nøjagtigt som du vil. Vi stiller forskellige skabeloner til rådighed, som du kan personalisere dem med. Du har total frihed til at designe den fra bunden med dine yndlingsbilleder, tegninger eller tekster.

Grundet det at den er praktisk, er den ideel som gave til enhver lejlighed, Så snart du modtager den er vi sikre på, at du vil bruge den, hver gang du er ude af døren. Design den og få den mest specielle og eksklusive kunstlædertaske, da du ikke vil finde en lignende model på markedet.

Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at have gennemgået tilskæring og trykning af produktet.

Vaskeanvisning

For at rengøre produktet, skal du bare tørre den af med en våd klud. Den er ikke egnet til vaskemaskine.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter mærket med OEKO-TEX®-mærket garanterer, at alle dets komponenter opfylder de krævede kontroller til kriterier og sikkerhed, herunder også tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstemplet er harmløse for huden.

 OEKO certifikat