Tasker og personlige rygsække

Personlige tasker med billede

Personlige tasker og poser er et praktisk, nyttigt og originalt produkt, og de er også økologiske, da vi ved at bruge dem undgår brug af engangsplastikposer.

Vi er i stigende grad optaget af at passe på miljøet og undgå brugen af plastik og andre engangsmaterialer, der forurener i massevis. Vores stofposer og tasker er ideelle til at blive genbrugt så mange gange, som vi ønsker eller har brug for.

Du kan lave din egen personlige taske til personlig brug, til at gå på indkøb eller til at bære dine ting på gaden. Du kan også drage fordel af vores mængderabatter, og hvis du har en virksomhed, kan du lave personlige poser og tasker til promovering og markedsføring. De er fantastiske at give ud til arrangementer, præsentationer, bryllupper, til indvielse af en ny virksomhed osv.

Personlige billige tasker

Personaliserede tasker er den bedste løsning til hverdagen i stedet for ubekvemme rygsække og tasker. Hvorfor? Fordi de ikke vejer noget, er behagelige og tilpasser sig perfekt til dig og dine behov.

Hvorfor bære mere vægt end strengt nødvendigt? Med vores personlige poser kan du have alle dine ejendele med dig uden at skulle bære mere vægt end normalt. De er fremstillet til at være så behagelige som muligt. Rent faktisk er de nogle af de mest behagelige modeller på markedet. Du kan have dem med alle steder, uden at de er et problem. Desuden kan de hænges på en knage eller andre steder. De er altså meget praktiske og samtidig personlige.

Personlig pose med strop

Personlige stof- eller kunstlædertasker

Vi har mange typer af personlige tasker: stofposer, personlige lædertasker, såsom vores berømte mulepose til indkøb, som er ideel til opbevaring af dine ting, til indkøb eller til stranden eller svømmehallen. Og du kan også finde tote bags til arrangementer og andre events.

Vi har også personaliserede snackposer, som kan bruges til forskellige formål. Du kan bruge dem til at bære dit barns frokost eller snack,til arbejdet eller du kan også bruge dem til at have rent skiftetøj for eksempel til når børnene starter i børnehave. Disse stofposer og etuier er super praktiske til alle de formål, du har i tankerne.

På vores websted har du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan ændre meget hurtigt og nemt for at skabe din personlige taske. Men hvis du ikke finder en, der passer 100 % til din smag, kan du skabe din egen fra bunden med få klik. Du kan uploade et foto, et billede, dit eget design eller lave en sjov sætning for at personliggøre en taske, der vil være unik, og du vil ikke finde en anden som din egen. Gør dem til noget unikt og eksklusivt med vores online redigeringsværktøj.

Personlig mulepose med foto

Mulepose med tryk

Du kender dem sikkert godt. Det er selvfølgelig de helt almindelige og genbrugeligt muleposer med tryk, bare i en forbedret udgave. Normalt er det de poser, man køber for en flad 10’er, eller får foræret som en eller anden virksomhedsgave.

Vi har forbedret muleposerne, hvilket vil sige at både designet, materialet og personaliseringen er blevet meget bedre, end dem du tidligere har set. Du har mulighed for at tilføje et tryk, der udfylder 100% af begge siden af muleposen. Det vil sige, at du kan tilføje et eller andet sjovt, hyggeligt eller et andet design til muleposen.

Hvis du gerne vil skille dig ud til et firmaevent, en konference eller et anden event, hvor du skal hen med din virksomhed, så kan du lave en mulepose med logo, eller måske mange muleposer med logo som du kan dele ud på konferencen. På den måde vil du få ordet ud om din virksomhed og folk vil helt sikkert elske de unikke muleposer med print.

Har du derimod fået stjålet en masse muleposer, så er en mulepose med navn måske sagen. Det er den perfekte måde til ikke at få stjålet sin mulepose, fordi hvem ville gide at have en mulepose med navnet på en andens person? Navnet kunne eventuelt komplementeres med nogle personlige billeder på foto muleposen, hvilket bare vil gøre den endnu mere unik.

Billige tasker til reklamegaver

Dette er vores billige taske. Den er meget let og bruges primært som reklamegave eller som gave ved events og kongresser. Har du lige åbnet din virksomhed og ønsker at give en personlig taske med dit logo som gave? Skal du til en messe eller kongres, hvor du ønsker at gøre dit brand kendt? Vi har det perfekte produkt til denne lejlighed.

Du har også mulighed for at personliggøre dem på den ene side eller på begge sider for at gøre produktet endnu mere personligt. Wanapix er et univers af personlig tilpasning inden for alles rækkevidde.

Det eneste du skal gøre er at tænke på, hvad formålet med tasken er og hvordan du vil tilpasse den, så gør vi dine idéer til virkelighed.