Personlig plastik nøglering med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Den ene side kan designes efter eget ønske.
  • Materiale: Plastik
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Plastik nøglering med foto

Hvis du overvejer at fremstille personlige nøgleringe af plastik, er du kommet til det rigtige sted, fordi vi er eksperter i personalisering. Især denne model har en rund form og er personliggjort på den ene side med fuldt farvetryk.

En af fordelene ved at designe hos os er at du kan tilføje lige præcis det du vil til nøgleringen. Med tegninger til plast nøgleringe med dine mest specielle fotografier, en motiverende tekst eller sjovt design. Vi stiller også forskellige skabeloner til rådighed for dig, og på få minutter kan du lave din helt egen personlige nøglering

Selvom nøgleringes primære funktion, er at gøre det let at finde nøglerne, så er der også folk der sætter nøgleringe på deres taske, håndtasker og rygsække. Det ser pænt ud og giver lidt liv til ens taske med en nøglering.

Firkantet nøglering i plast

Det er ofte irriterende, at lede efter sine nøgler i en rygsæk eller mulepose, da det kan være mange andre ting sammen med nøglerne. Hvis du vil finde dine nøgler i første forsøg, så anbefaler vi vores personlige fotonøglering af plastik. Den er firkantet og kan designes på den ene side med tryk i høj kvalitet og fuld farve.

Nu kan du fremstille nøgleringe af plast på den enkleste måde, fordi du med vores editor har mange muligheder: tilføj tekst, fotografier, tegninger eller en hvilken som helst af vores skabeloner, som du kan justere efter din smag. Du har total frihed, til at gøre lige præcis det, som du vil.

Denne nøglering ser også godt ud som en dekoration på lynlåsen af din rygsæk, fordi det giver et ungdommeligt og anderledes touch. Du kunne f. eks også tilføje navn og kontaktoplysninger, i tilfælde af at tab af nøglerne.

Din mest romantiske nøglering

Hvis du er på udkig efter en billig nøglering, med information i høj kvalitet, skal du vælge vores personlige nøgleringe af plast. Dette er vores hjerte nøglering model, og den er tilpasset på den ene side. Den er lavet af plastik og er den ideelle størrelse til at bære den i din taske eller rygsæk. Du kan vælge en af ​​vores skabeloner eller, hvis du foretrækker det, selv oprette en med et billede af din partner eller en smuk tekst.

De er lavet af plastik og er ideelle på datoer som Valentinsdag eller jubilæer. Du kan bruge den til at bære dine nøgler, men du kan også placere den på lynlåsen og få din rygsæk til at se anderledes ud.