Personlig rund nøglering med gravering

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • To muligheder: præget på den ene side eller på begge sider.
  • Materiale: Stål.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Elegance i lommen

Find nemt dine nøgler i din taske eller rygsæk med vores indgraverede nøgleringe. De er den ideelle størrelse til det, og du kan gravere det på den ene eller begge sider. Design en nøglering med den sætning, det billede eller den tekst, du ønsker. Det er ikke bare endnu en nøglering, den er meget elegant, og med den kan du passe maksimalt på de små detaljer.

Den er ideel som gave i julen, fødselsdage eller som en gave til din usynlige ven. Den har en karabinhage, som du nemt kan hænge nøglerne i løkken på dine bukser, eller andre steder.