Personlig sparebøsse med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Vælg en mulighed:
Træ sparebøsse
140,00 kr. 148,65 kr.
Træ sparebøsse
Keramisk sparebøsse
75,00 kr. 81,42 kr.
Keramisk sparebøsse
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og ok kvalitet

Maybritt (Vejen)

01/10/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Beskrivelse

Personaliserede sparebøsser i træ og keramik

Du kan nu spare med stil takket være vores personlige sparebøsser. Vi har både modeller i træ og keramik, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Det er en ideel gave til drenge og piger, så de kan spare deres første drikkepenge eller lommepenge op og lære vigtigheden af at spare. Desuden er den perfekt for voksne, for et par, der ønsker at spare op til en stor rejse sammen, eller for enhver kvinde eller mand, der ønsker at spare lidt op til et fremtidigt køb.

Firkantet sparebøsse i træ

En af vores modeller er en moderne firkantet sparegris, der består af en ramme af elegant poppeltræ med en bund af ChromaLuxe (et meget modstandsdygtigt materiale) og en front af gennemsigtig methacrylat, så du altid kan se, hvor meget vi har sparet op. Den del, der kan tilpasses, er baggrunden af ChromaLuxe, et materiale, der fremhæver farverne og har en fantastisk skarphed og printkvalitet.

Denne baggrund kan meget nemt fjernes ved at bøje lidt på de stykker, der holder den sammen, så du nemt kan fjerne mønter og sedler, når du ønsker det. For at putte pengene i sparebøssen, skal du bare lægge det ned i den normale åbning som sparebøssen har. Designet af dette produkt er meget originalt og sjovt, fordi vi hele tiden kan se vores penge med det personlige billede i baggrunden. Du kan sætte et familiebillede ind, et billede af dig og din partner, eller af jeres børn hvis det er en gave til dem.

Klassisk hvid keramisk sparebøsse

Du kan også vælge en mere traditionel model: en sparebøsse i form af et cylinder, der er lavet af hvid keramik. Den har en åbning til at indsætte pengene i toppen. I bunden har den et låg, der kan fjernes så du nemt kan tage pengene ud. Du kan personalisere hele ydersiden af sparegrisen, på siden, med et billede, foto, navn eller design.

På alle vores sparebøssemodeller kan du vælge skabeloner, som vi stiller til din rådighed med forskellige motiver til forskellige lejligheder og anledninger. Du kan også personalisere den helt fra bunden, hvis du ønsker at lave en personlig sparebøsse helt efter din smag.

En meget almindelig lejlighed, hvor sparebøsser normalt gives som gave, er ved konfirmationer, dåb og bryllupper, som en gæstegave. Også på Valentinsdag, hvor forelskede par kan få noget ud af deres fælles opsparing til rejser eller planer sammen. Og det er også meget almindeligt, at sparebøsser er en børnegave til drenge og piger i alle aldre, så de kan starte deres første opsparing af de penge, som de får til fødselsdage og af bedsteforældrene. At lære værdien af at spare op er en vigtig værdi, som skal læres fra en meget ung alder.

De personaliserede sparebøsser har ikke et minimumsbestillingskrav, du kan købe fra 1 stk. Hvis du har brug for at købe store mængder, har vi mængderabatter, så jo flere ens enheder du køber, jo mindre vil hver enhed koste og dermed kan du lave billige personlige sparebøsser til særlige begivenheder.