Personlig træ sparebøsse med billede og tekst

sparebøsse
150 kr.
levering mellem 28. juni - 1. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 20 timer 20 min.

Detaljer
  • Størrelse: 21,2 cm (bredde) x 21,2 cm (højde) x 4 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Rammmateriale: poppeltræ.
  • Materiale forreste del: gennemsigtig akryl.
  • Bagside (den del, der kan personaliseres): træ Chromaluxe.
  • ID: #15857
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig sparebøsse i træ

Nu kan du spare med stil med vores personlige sparebøsser. Det er en ideel gave til børn, så de kan spare deres første lommepenge op og lære vigtigheden af at spare op. Samt til voksne, for et par, der ønsker at spare op til en stor rejse sammen, eller til alle, der ønsker at spare lidt penge i disse usikre tider vi lever i.

Dette produkt består af en moderne firkantet sparebøsse, der består af en ramme af elegant poppeltræ, med en akrylbund og en frontdel af gennemsigtig akryl, så du hele tiden kan se, hvor meget du har sparet op. Den del, der kan personaliseres, er den 3 mm tykke baggrund af methacrylat, som giver en høj skarphed og printkvalitet.

Denne bund kan nemt fjernes ved at bøje lidt på de faner, der holder den på plads, så mønter og sedler nemt kan fjernes, når det ønskes. Til at indsætte pengene har den den klassiske møntåbning. Designet af dette produkt er meget originalt og sjovt, da du hele tiden kan se dine penge med et personligt billede i baggrunden. Du kan sætte et familiefoto eller et foto af parret eller af barnet, hvis det er en gave til et barn.

Når du designer dit produkt, kan du vælge foruddesignede skabeloner, som vi stiller til rådighed, med forskellige motiver til forskellige lejligheder. Eller du kan personalisere produktet fra bunden, hvis du ønsker at skabe en personlig sparegris helt efter din smag.

En almindelig lejlighed, hvor sparebøsser normalt gives som gave, er ved konfirmationer, dåb og bryllupper, som en gave til gæsterne. Også på Valentinsdag, til forelskede par, så de kan få deres fælles opsparing til at vokse til rejser eller planer sammen. Og det er også meget almindeligt, at sparebøsser er en børnegave til drenge og piger i alle aldre, så de kan spare deres første penge op. At lære værdien af at spare op er en vigtig værdi, som kan opmuntres fra en meget ung alder.

Personlig sparebøsse i træ

De personlige sparebøsser har ikke et minimumskrav for bestilling, du kan købe fra 1 stk. Hvis du har brug for at købe store mængder, har vi mængderabatter, så jo flere af de samme enheder du køber, jo mindre koster hver enhed, så du kan lave billige personlige sparebøsser til særlige begivenheder.