Personlig superhelte kappe

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Vælg materiale: 100% polyester stretch (mat) eller satin (glansfuldt).
 • To størrelser: barn og voksen.
 • Kan personaliseres på begge sider.
 • Kan vaskes i vaskemaskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Skab din egen superheltekappe, og red verden!

Skab din egen superhelt eller superheltindekappe, og design begge sider af kappen efter din smag. Hver side kan tilpasses forskelligt. Du kan vælge et symbol, du selv har skabt, indsætte en tekst eller et navn eller uploade et billede, foto eller design. Alternativt kan du kan også vælge en af vores foruddesignede skabeloner.

Vi tilbyder to størrelser: en børnestørrelse til piger og drenge og en stor størrelse til voksne. Derudover kan du vælge mellem to forskellige materialer. Den ene er elastisk, 100 % polyester med en mat finish. En anden er satin, et skinnende stof, der giver et mere strålende look til din kappe. Uanset hvilket materiale du vælger, kan kappen vaskes i maskine og i tilfælde af stretchmodellen kan den også tørres i tørretumbler. Derudover er der indkluderet velcro i nakkeområdet for at kappen sidder bedre fast og for at kunne tages af og på lidt nemmere.

Superhelte kapper til børn

Personlige superhelte kapper til drenge og piger er ideelle til forskellige lejligheder. Til børnefødselsdage kan du f.eks. lave superhelte kapper til alle de børn, der deltager. Du kan også give en kappe til fødselsaren, så dagen bliver endnu mere speciel.

Det er også en sjov gave til jul eller til børn, der er store fans af de store Marvel- og DC-superhelte: Superman, Batman, Spiderman, Hulk, Wonder Woman, Thor, Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Flash, Doctor Strange, Aquaman og mange andre. Du kan lave en kappe med symbolerne på disse superhelte (selv om ikke alle de nævnte superhelte bærer kapper) eller designe en speciel kappe til en ny superhelt, og du kan have det sjovt med at lege med din familie eller klassekammerater.

'Personaliserede kapper til boern'

Superhelte kapper til voksne

Du kan også vælge den store størrelse for at skabe en personlig superhelte kappe til voksne. Det er en sjov gave, der ofte bruges til polterabend, fødselsdage mellem venner, som gave til din hemmelige nisseven, som en gave til dimissionen eller blot som en nørdet gave til voksne fantasy- og sci-fi-fans, læsere af superhelte-tegneserier, der måske elsker tanken om at lege superhelte eller superheltinde i deres fritid.

Forskellen mellem de forskellige stoftyper

Når du laver din personlige superheltinde- eller heltekappe, kan du vælge det materiale, du foretrækker. Vi giver dig valget mellem 2 forskellige typer stof. Begge er 100% polyester, men i forskellige varianter:

Polyester (stretch)

Strækstof er det, vi normalt kalder "polyester", og det er det mest almindelige og populære stof. Det giver en stor farvepalet samt en stor nøjagtighed af designet og en høj definition.

Vaskeanvisninger

Satin

Satinstof, som også er en polyestervariant, er et stof, der er kendetegnet ved sin bløde fornemmelse og glans, hvilket giver produktet et mere glamouriøst udseende. Det har også en meget høj definition og farvepalette, da stoffets glans får farverne til at se mere levende ud.

Vaskeanvisninger

'Superhelte kappe deltajer'

Vaskanvisninger

 • Maskinvaskbar
 • Maximal vasketemperatur: 30° eller 60° (se materialeetiketten).
 • Må ikke bleges.
 • Stryg ved lav temperatur.
 • Stretch: Tørres i tørretumbler. Tørres i tørretumbler ved lav varme. Satin: ikke egnet til tørretumbler.

Alle mål af disse tekstilprodukter er ca. mål og kan blive påvirket i trykningen af billedet og ved syning af billedet.