Trææske med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: naturtræ.
  • Direkte trykning på træ.
  • Med hængsler og metalspænder.
  • De angivne mål er op til æskens yderkant.
se mere
Vælg en mulighed: 12x12 cm
12x12
12x12 cm 90,00 kr. 96,36 kr.
20x10
20x10 cm 90,00 kr. 96,36 kr.
23x8
23x8 cm 90,00 kr. 96,36 kr.
17x11
17x11 cm 110,00 kr. 118,77 kr.
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Trææsker med fotos

Hvis du er en person, der elsker orden, anbefaler vi vores foto trææsker designet af og for dig. Hver af dem kan tilpasses med billeder, design eller tekster. Det giver et specielt design, der vil overraske alle der ser den.

De er fremstillet af naturligt træ og printet udføres i fuld farve direkte på trækassen. Du kan vælge strukturen på designet. Det vil sige, hvis du foretrækker, at designet er lidt integreret i materialet, kan du vælge det. Vi har flere modeller at vælge imellem, dette er deres forskellige egenskaber:

  • Personaliserede rektangulære trææsker: Vi har to modeller i to forskellige størrelser, så du kan vælge hvilken en, der passer bedst til det, du leder efter. På bagsiden har kassen hængsler så du nemt kan åbne og lukke den. Den ene har en metaldel i to dele og den anden har en lås på frontsiden af låget, hvilket gør den meget elegant.
  • Personlig firkantet trææske: Vores eneste model med en firkantet form og også den mindste. Den indeholder hængsler på bagsiden, der gør kassen nemmere at åbne. Desuden har den en todelt metallukning, der giver en bedre beskyttelse.

Du kan foretage din personalisering på to måder: fra bunden med dine yndlingsfotografier, tekster og designs; eller med vores skabeloner, hvor du kan skal tilpasse teksten på træboksen. Kan du se, hvor let det er? Personalisering af en trææske er meget enkelt med vores editor, da den er meget intuitiv.

Brug trææskerne til at indrette huset med

Du har sikkert allerede i tankerne, hvilket formål din lille trææske skal have i dit hjem. Hvis ikke, så vil vi foreslå nogle ideer til brug af trækasser:

  • Lav et smykkeskrin ud af træboksen: brug smykkeskrinet af træ og opbevar alle dine vedhæng, armbånd, ringe og ure i kassen. Du kan kombinere vores forskellige størrelser af kasser og dermed placere dine juveler fordelt i hver af dem. Det handler om at få mest muligt ud af det.
  • Det kan også være en måde at give en gave på, der er anderledes end: de typiske poser, papkasser og gaveindpakning. Vælg vores trææske med låg giv en gave og overrask gavemodtageren to gange. Du skal bare give trææsken et smukt design, der skiller sig ud fra mængden.
  • Endnu et dekorativt element til hjemmet: takket være deres forskellige størrelser kan du placere dem, hvor du har brug for dem: ved indgangen og dermed opbevare dine nøgler i den; på hylder, borde eller natborde, for at lægge dine ting osv. Vælg en personalisering, der passer til indretningen af dit hjem.