Garanteret levering på Fars Dag

Personlig unisex pung

tegnebog
150 kr.
Mængderabat

Materiale
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 12 cm (bredde) x 9 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Stofpung med mange rum.
  • Tredelt pung med plads til sedler, kort, mønter, kvitteringer etc.
  • Rum til mønter.
  • ID: #6424-389
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig stofpung tegnebog

en komplet og praktisk personlig stofpung med flere forskellige rum. Den har et dobbelt lynlås for at man kan opbevare mønter og små genstande sikkert. Den åbner i form af en triptykon til opbevaring af regninger, kort og andre dokumenter.

Det har lommer til kreditkort eller visitkort og har et område med gennemsigtig plast, ideel til ID eller til at indsætte et foto. På ydersiden kan du tilpasse med hvilket som helst billede eller design.

Personlig pung af kunstlæder

Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke har plads nok i deres taske eller rygsæk, har vi den perfekte personlige unisex pung af læder, du har brug for. Den er lavet af kunstlæder og er meget komplet, fordi den har forskellige rum til mønter, sedler, og et gennemsigtigt område til ID og kort.

Den indeholder flere lukninger med knapper og lynlåse for at gøre den mere sikker. Men hvad der adskiller vore punge, er at du kan designe og personliggøre dem. Disse elegante og praktiske personlige unisex-pung kan designes helt efter din smag. Den forreste del af pungen, kan personaliseres med et billede, tekst, navn eller med en af vores skabeloner.

Takket være materialet og tilpasningen i fuld farve har det et luksuriøst udseende. Derfor kan det være en god gave til højtider som jul, fødselsdage, mors dag, valentinsdag, blandt mange andre datoer. Fordi det er altid er et godt tidspunkt at modtage en eksklusiv gave.