Personlige punge og tegnebøger

Der er 5 tilgængelige produkter

Pung eller tegnebog, hvad er bedst?

Hvis der er et vigtigt tilbehør i din dag til dag, er det pungen eller pungen. De er meget praktiske ting, som du altid har med dig eller i din taske, og som giver dig mulighed for at organisere og transportere penge og kort på en mere behagelig måde. Der er mange modeller, så når det besluttes, kan det være svært.

I dette afsnit har vi samlet alle vores personlige tegnebøger og punge. Afhængigt af dine behov skal du vælge den ene eller den anden model. Nogle af vores personlige tegnebøger har en lille sektion til mønter, hvilket gør dem til et perfekt produkt.

Punge med billede

De Personaliserede tegnebøger med billede er meget praktiske og ungdommelige. Den eneste ulempe i forhold til tegnebøger er deres lille størrelse, men på samme tid kan det være en fordel, hvis du ikke har meget plads i dine lommer, rygsæk eller taske.

Den runde pengepung da den har en ideel størrelse med den fordel, at du kan designe den med de fotografier eller tekster, du ønsker. Den er tilpasset på den ene side og kan vaskes. Det er en ungdomsgave, der kan hjælpe de små med at forstå vigtigheden i at spare penge op. Den er også god til voksne, der foretrækker at have mønter i en pung, og alle sedler og kort i en anden.

Foto Tegnebøger

De personlige tegnebøger med billede er de mest udbredte blandt vores kunder. De fås i forskellige materialer: kunstlæder, stof og denimstof. Der er forskellige former og størrelser at vælge imellem, så du skal bare vælge den, der passer dig bedst og personalisere den til din smag.

De fleste har rum til at gemme mønter, kreditkort, regninger, ID og alt andet, du kan have brug for, når du er på farten. Vælg om den skal have lynlås, knapper eller velcro.

Du kan også designe disse tegnebøger med det fotografi, design eller tekst, du ønsker. Brug din fantasi og design en eksklusiv tegnebog eller pengepung.