Personlige punge og tegnebøger

Der er 5 tilgængelige produkter

Pung eller tegnebog, hvad er bedst?

Hvis der noget vigtigt i dagligdagen, så er det punge og tegnebøger. De er praktiske genstande, som du altid har med dig eller i din taske, og som giver dig mulighed for at organisere og transportere penge og kort på en mere behagelig måde. Der er mange modeller, så når der skal vælges en model, kan det godt være svært.

I dette afsnit har vi samlet alle vores personlige tegnebøger og punge. Afhængigt af dine behov skal du vælge den ene eller den anden model. Nogle af vores personlige tegnebøger har en lille sektion til mønter, hvilket gør dem til et perfekt produkt.

Punge med billede

De Personlige tegnebøger med billede er meget praktiske og ungdommelige. Den eneste ulempe i forhold til tegnebøger er deres lille størrelse, men på samme tid kan det være en fordel, hvis du ikke har meget plads i dine lommer, rygsæk eller taske.

Vores runde pengepung er den bedste model vi har, da den for det første har den perfekte størrelse, og fordi den kan designes med fotos og tekster som du ønsker. Den kan personaliseres på den ene side og kan også vaskes, såfremt den skulle blive beskidt. Det er en ungdomsgave, der kan hjælpe de små med at forstå vigtigheden i at spare penge op. Den er også perfekt til voksne, der foretrækker at have mønter i en pung, og alle sedler og kort i en anden.

Foto Tegnebøger

De personlige tegnebøger med billede er de mest solgte blandt vores kunder. De fås i forskellige materialer: kunstlæder, stof og denimstof. Der er forskellige former og størrelser at vælge imellem, så du skal bare vælge den, der passer dig bedst og personalisere den til din smag.

De fleste har rum til at gemme mønter, kreditkort, regninger, ID og alt andet, du kan have brug for, når du er på farten. Vælg om den skal have lynlås, knapper eller velcro.

Du kan også designe disse tegnebøger med det fotografi, design eller tekst, du ønsker. Brug din fantasi og design en eksklusiv tegnebog eller pengepung.