Personlige runde akrylnøgleringe med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Med 1 et eller 2 forskellige design.
  • Materiale: akryl
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Runde akryl nøgleringe

Organiser dine nøgler med vores personaliserede akryl nøglering. Vi ved, at du leder efter noget, der skiller sig ud fra alle de andre nøgleringe. Du kan personliggøre dem på begge sider med forskellige fotografier, designs eller tekster.

De er lavet af gennemsigtigt methacrylat, der også kaldes akryl og har en rund form som de sædvanlige klassikere, men med den forskel at du er den, der bestemmer designet 100%. Gør det nemmere at finde dine nøgler i tasken eller rygsækken, med en speciel nøglering.

Det er en meget billig men også praktisk gave. Vi garanterer at gavemodtageren, vil elske denne gave. Det er også en fantastisk reklamegave til din virksomhed, så eventuelle kunder altid vil have dig i tankerne, hvis nu de har brug for at arbejde med dig.