Personligt broderet rejsetaeppe med navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • 5 farver at vælge imellem til dit tæppe. Broderet med navn eller tekst.
  • Det omfatter praktisk semi-cover med håndtag.
  • Tykkelse: 200 gr / m2.
  • Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personligt rejsetæppe

Når vi rejser, er det nødvendigt at have alt godt bundet sammen, så vi ikke mangler noget, når tiden kommer. Vi anbefaler, at du altid har vores rejsetæppe med dig, du ved aldrig, hvornår du muligvis får brug for det. Du kan altid tage det med i bilen. Desuden er det også ideelt til familier med kæledyr, så du undgår beskidte sæder i bilen. det er også ideelt til familier med kæledyr og undgår således at beskidt sæderne.

Den fås i fem forskellige farver: naturlig, sort, marineblå, grå eller fuchsia. Fælles for alle er at de du kan brodere op til 15 tegn ind i tæppet. I den kan du sætte et navn, en dato eller en meget kort tekst ind. Det inkluderer et semi-ærme med et håndtag, der gør transport af tæppet nemmere.

Hvis du er på udkig efter billige rejsetæpper, er du kommet til det rette sted, fordi de har høj kvalitet og er meget billige. De har en størrelse på 130x160 cm hver og er meget bløde og varme. Start med at designe dit eget rejsetæppe med brodering i dag og rejs verden tynd med dit tæppe.

Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at have gennemgået tilskæring og trykning af produktet.