Personligt kortspil "Numero Uno" med billede

spil
112 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 55 min.

Detaljer
 • Størrelse: 8,5 cm (bredde) x 6 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kortspillet kan spilles med 2 til 10 spillere.
 • Antal kort: 108 kort.
 • Anbefales til alderen 5-6 år.
 • Fuld farve tilpasning.
 • ID: #15536
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

"Numero Uno” et kortspil der kan tilpasses og designes

Familiekortspillet over dem alle, meget sjovt! Det kan spilles på originale måder, da du kan tilpasse alle kortene med dine egne billeder. Spillet indeholder 108 kort, som alle kan tilpasses: Der er 25 kort af hver af de fire farver i spillet og 8 actionkort.

Grundlæggende information

 • Anbefalet alder: fra 5/6 år.
 • Antal spillere: fra 2 til 10 spillere.
 • Spillets varighed: meget variabel mellem 10 og 30 minutter.

Sådan spiller du "Numero uno"

Formålet med spillet er at være den første spiller, der løber tør for kort i hånden. Spillet er for 2 til 10 spillere og kan spilles fra cirka 5 års-alderen.

7 kort deles ud til hver spiller med forsiden nedad. Resten efterlades midt på bordet med forsiden nedad i en bunke.

Ved siden af ​​denne bunke kort giver vi plads til en bunke af kort. Inden vi starter, tager vi det øverste kort og lader det vende opad på bunken og spillet begynder!

Den yngste spiller begynder. Den aktive spiller skal lægge et af sine kort på det kort, vi har i bunken i midten. Du kan kun lægge et kort, der matcher, i farve eller nummer, med kortet der er synligt i midter bunken.

Eksempel: Hvis der er en grøn 7, kan du lægge en 7er i en hvilken som helst farve eller et grønt kort af en hvilken som helst numerisk værdi ovenpå. En joker kan også lægges ovenpå.

Hvis spilleren ikke kan lægge nogen kort, trækker han et fra bunken af ​​kort. Hvis han kan bruge det, lægger han det, og hvis han stadig ikke kan gøre noget, går turen til den næste spiller i urets retning.

Sådan skiftes deltagerne til at lægge deres kort ned, indtil man kun har et kort tilbage. Hvis en af spillerne kun har et kort, skal hun/han råbe UNO højt. Hvis dette glemmes, er straffen at tage to kort fra bunken i midten.

Action Kort

Der er ikke kun kort med tal og farver. "Numero Uno" har også fire typer af action kort, der kan lægges ned, så længe af farven matcher farven på det sidste kort. Når en spiller lægger et af disse kort ned, finder specielle handlinger sted:

 • Vend rækkefølgen: Når dette kort spilles, så spiller man mod uret. Hvis i før spillede med ture med uret, så vendes turene om og går i modsatte retning.
 • Spring næste spillers tur over: Når dette kort spilles, springes den næste spiller, der skal tage sin tur, over, og det er den næste spillers tur.
 • Træk 2: Når du lægger dette kort, skal den næste spiller trække 2 kort og også tage deres tur.
 • Vælg farver: det er et wild card, du kan lægge uanset farven i bunken. Når dette spilles, kan du bestemme farven fra den næste tur. Det kan sagtens spilles, selvom du kunne lægge et andet kort ned.
 • Tag 4 farver: det fungerer som det foregående, men i dette tilfælde er den næste spiller tvunget til at trække 4 kort og ydermere springes han over. Dette kort kan kun spilles, hvis du ikke har andre kort at lægge ned. Hvis personen, der skal trække 4 kort, ikke tror på dig, kan han bede dig om at vise dine kort. Hvis du rent faktisk ikke kunne lægge kort ned, så skal den anden spiller trække 6 ekstra kort. Hvis du derimod løj og han får ret, skal du tage 4 kort som straf.

Score

Som vi sagde, slutter spillet, når en spiller løber tør for kort. Men den officielle regel er, at en spiller vinder, når han/hun opnår 500 point, og dette kan tage flere spil.

Når et spil slutter, giver alle modstandere deres kort til vinderen, og numrene på alle kortene tælles. Derudover er Action-kortene 20 point værd, bortset fra at de “vælg farver” og “tag 4 farver”, som er 50 points værd.

De vundne points noteres. Hvis der ikke opnås 500 i første runde, spilles der en ny omgang indtil en person opnår 500 points.