Skuldertasker med tryk

taske
150 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 54 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 18 cm (bredde) x 23 cm (højde) x 6 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Med indvendig lomme uden lynlås.
  • Kapacitet: 2,50 liter.
  • Overdelen kan personliggøres.
  • Flere lynlåse og rum.
  • Inkluderer langt håndtag til ophængning.
  • ID: #5407
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige skuldertasker

Vi tilbringer det meste af vores tid væk hjemmefra. Vi skal gerne være klar på lidt af hvert, og huske det hele. Vi har dog brug for et sted, at opbevare de forskellige ting og sager som vi har brug for, i vores dagligdag. Så hvis du er på udkig efter originale skuldertasker, er du kommet til det rette sted.

Hos Wanapix elsker vi vores personlige skuldertasker. I alle modellerne personliggør vi topdelen af tasken, den forreste del. Det vil sige den del, der er synlig udefra, så du kan vise dit personlige design frem. Du kan bruge vores foruddesignede skabeloner eller lave dit eget design med et foto, tekst eller design.

Her er vores forskellige modeller, som du kan vælge imellem og tilpasse efter dine ønsker.

Personlige skuldertasker i denimstof

Der er stoftyper, der aldrig går af mode, som f.eks. Denim som det cowboybukser er lavet af. Hvis du er vild med denne type stof, er vores personlige denimtasker med foto lige det, du har brug for. De passer til næsten alt og er ideelle til hverdagsbrug.

De fås i to forskellige størrelser, og begge er rummelige, perfekt til at have alle de ting med som du har brug for, i din travle hverdag. Begge har et håndtag til nem ophængning og lynlåslukning. Desuden kan de også vaskes i vaskemaskine (men ikke tørretumbles).

Personaliseringen foretages på låget af tasken, som lukkes med velcro. På den kan du sætte det foto, design eller den tekst, du ønsker, og dermed få den mest eksklusive model. Du kan også vælge en af vores foruddesignede skabeloner og personalisere dem med dine fotos eller tekster.

Personlig skuldertaske i denimstof

Den lille taske har en indvendig lomme uden lynlås og en kapacitet på 2,50 liter. Den større har to udvendige lommer og en indvendig lomme med lynlås samt en større kapacitet: 5 liter. Vælg den, der passer bedst til det, du leder efter, og få den mest originale personlige skuldertaske i denim på markedet.

Personlig skuldertaske i tekstil med fotos

Leder du efter en praktisk taske til hverdagsbrug? Vores skuldertaske af stof er den taske, der bedst kan ledsage dig i din rutine og bære dine ting perfekt opbevaret og organiseret. Den har et meget ungdommeligt udseende. Vi kan sige, at de er lavet af "standard" stof, i modsætning til det denimlignende stof i de andre modeller.

Selve overdelen kan personliggøres, og du kan sætte et fotografi, et design eller en tekst efter eget valg på det. Du får den mest eksklusive model, da du ikke finder en anden lignende model i butikkerne. Denne taske har lange håndtag og kan komme i vaskemaskinen, når du vil vaske den. Husk ikke at tørre den i tørretumbler, da det kan ødelægge skuldertasken...

Skuldertasken har en kapacitet på ca. 5 liter. Overdelenkan sættes fast på tasken med velcro og har flere lynlåse og forskellige rum til at fordele alle dine ting i.

Det er en ideel gave til enhver lejlighed, fordi det er meget praktisk og behageligt til den daglige rutine. Overrask hvem som helst med et eksklusivt design, og giv dem en gave, de aldrig vil glemme.

En perfekt taske til kvinder og mænd

Skuldertasker til kvinder går aldrig af mode. De er meget komfortable og perfekte til at bære dem på daglig basis. Denne type taske kan tages med overalt: til universitetet, skoletasker osv.

Personlig skuldertaske med flere rum

De er en meget original gave til fødselsdage eller mors dag. En grundlæggende accessory, som hun vil elske at have, fordi den er helt designet til hende. Brug forskellige designs eller smukke fotografier, og du vil gøre tasken til en vigtig del af hendes hverdag.

Vi har forskellige modeller: med denim (i forskellige størrelser) eller tekstil. De kan alle tilpasses og giver dig mulighed for at bære et unikt design, der gør en forskel. Vi medfølger også et håndtag, så du kan hænge dem op.

Vores modeller er unisex-modeller, så de kan også bruges som skuldertasker til mænd. Den moderne mand bør altid have en taske med sig, hvor han kan opbevare sine ting: mobiltelefon, pung, nøgler, lommetørklæder, tyggegummi osv. Det er en gave til datoer som f.eks. fødselsdage eller fars dag. Men du kan også overraske ham med en af vores tasker, for ja, det er altid et godt tidspunkt at give en særlig gave.