De smukkeste juleæsker

Hvis du er træt af altid at lave den samme slags gaveindpakning, så har du nu mulighed for at få det til at se anderledes ud. På vores hjemmeside finder du de mest originale æsker til at pakke dem ind og give dem et anderledes udseende. De fås i to forskellige materialer: pap og træ.

Papkasserner er helt personlige, siderne medfølger. Du kan bruge dem til mange formål, og du kan vælge mellem flere forskellige størrelser. Vælg den, der passer bedst til dine behov. Det er en original måde at pakke gaver ind på, hvis du ønsker at overraske dem, der skal modtage dem. Tænk over deres smag, og lav en personlig æske, der er anderledes og original.

Gør dem personlige med dine yndlingsbilleder eller med et sjovt juledesign, så overraskelsen er dobbelt: for indholdet i æsken og for selve æsken, der er designet specielt til den person, der modtager gaven.

En anden original måde at pakke gaver ind på er med vores personaliserede trækasser. Disse æsker er perfekte til gaver i mindre størrelser. De bruges også ofte til dekoration, f.eks. som smykkeskrin, til at placere på kommoden i soveværelset eller som nøgleboks ved husets indgang. Alt du skal gøre er at vælge en flot personalisering, i overensstemmelse med det miljø, hvor den skal placeres, og den vil være perfekt.

De er lavet af naturligt træ og trykket er fuldfarvet direkte på træet. Du kan vælge, hvilken tekstur personaliseringen skal have, dvs. om du foretrækker, at designet skal være lidt integreret med materialet eller ej. De fås også i forskellige størrelser at vælge imellem.

Produkterne er lavet i hånden og for papprodukternes vedkommende meget manuel. Hvis du køber flere enheder af kasser med samme design, vil de derfor ikke være helt identiske med hinanden, hvis du køber flere stks. af kasser med samme design. Vi er desuden meget omhyggelige med deres fremstilling.

Sådan laver du en gaveæske til jul

I denne sektion finder du uendeligt mange designs med julemotiver, som du kan personliggøre æskerne, som du ønsker. Du kan vælge mellem alle de tilgængelige og tilpasse dem for at gøre dem til dine egne.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for du kan også tilpasse både pap- og trækasser helt efter dine ønsker.

Det kan du bruge pap- eller trækasser til

Selv om de primært bruges til at pakke gaver ind, kan kartonæsker også bruges til at opbevare puslespilsbrikker, kursusnoter, børnenes tegninger eller andet, der passer til æskernes størrelse.

Det er også meget praktisk til opbevaring af fotografier. Hvis du ikke kan lide at gøre det med album, kan du nu gøre det med kasser og opdele dem efter temaer som f.eks: Ferie, jul, min familie ... Lav alle de temaer, du kan komme i tanke om. Udform æsken med farver og sæt titlen på de billeder, der skal være i æsken, i overensstemmelse hermed. Det er en anderledes måde at organisere dem på, og de vil blive smukt bevaret.

Når det kommer til anvendelse af trækasser, er vi sikre på, at når du ser dem, vil du allerede have tænkt på en masse anvendelsesmuligheder, men hvis du stadig ikke ved, hvordan du kan bruge dem, er her nogle idéer:

  • Brug dem som smykkeskrin: opbevar alle dine vedhæng, armbånd, ringe og ure. Du kan kombinere de forskellige størrelser af æsker og lægge alle dine smykker i hver af dem.
  • Giv din gave på en anderledes måde: Det typiske gavepapir og kasser er meget gammeldags. Vælg vores træmodeller til at levere en gave og overraske personen dobbelt så meget. Det eneste du skal gøre, er at lave et smukt design, der gør det muligt for dig at skille dig ud med gaven.
  • gøre en forskel.
  • Som et dekorativt element: takket være deres forskellige størrelser kan du placere dem hvor som helst, hvor du har brug for det: ved indgangen til at opbevare dine nøgler, på hylder, borde eller sengeborde til at lægge dine ting osv. Vælg en god personlig tilpasning i overensstemmelse med det miljø, hvor den skal placeres, så bliver den perfekt.

Det handler om at eliminere det, vi kalder visuel støj, og give den personlige æske et flot design, der vil passe til den person som det gives til.