Garanteret levering på Fars Dag

Design af eksamensbevis

Vægdekoration
Til forretninger og events
Personligt tilbehør
Papirvarer
Sengetøj og Håndklæder
Køkken og madlavning
Børn og Dekoration til børneværelset

Personaliseret indrammet diplom

Personaliserede og indrammede diplomer

  • Trykt på 300 g/m² fotopapir.
  • Med sort træramme
  • Inkluderer ophængningsbeslag.
  • Flere gratis skabeloner at vælge imellem.

Vores personlige diplomer er en original gave til mange forskellige begivenheder

Disse diplomer fremstilles ved at printe dit design på fotografisk papir 300 gr. De har en sort træramme, hvilket giver et meget elegant slutresultat.

Du kan personliggøre dit diplom fra bunden eller vælge en af vores skabeloner, der allerede har et design. Det indeholder materialer til ophæng

Nogle af de mest almindelige idéer til diplomer, der kan gives som gave er:

Diplomer til børn

Diplomer til børn er efterspurgte ved mange forskellige lejligheder. De er normalt mere farverige og muntre designs, og teksten kan henvise til, at de er færdige med deres børnehave- eller grundskoleperiode med succes, eller at de har færdiggjort et bestemt projekt. Børnene vil blive glade for denne anerkendelse, og de vil helt sikkert gerne hænge det op på deres værelse.

Diplom til den bedste far

Det er en perfekt gave på fars dag, især når det er de første år af faderskabet, og børnene er små. Vælg et af vores sjove designs, og lav et personligt diplom til fædre.

Diplom-tandfe

I Spanien er det en tradition, at når et barn taber en mælketand, lægges den under hovedpuden, så él “Ratoncito Pérez”(Den lille mus Pérez) kommer om natten og bytter den til en mønt.

Det samme gælder i Danmark, hvor det er kutyme at fjerne tanden og lægge en 10 krone eller 20 krone under puden.

For at fejre, at den første mælketand falder ud, giver mange forældre deres børn et diplom til minde om denne særlige dag.

Diplom til den bedste kæreste

En meget populær Valentinsdagsgave er et diplom til den bedste kæreste, der udtrykker, hvor meget du elsker ham. Selvfølgelig skal det være et diplom med et par hjerter på, meget romantisk.

Andre almindelige anvendelser er som diplomer ved årets afslutning eller takkediplomer til loyale kollegaer osv. Og andre originale ideer som diplomer til min bedste veninde eller til andre personer, der er vigtige for dig.