Dekorér dit hjem med de mest originale blomsterpotter

Når Julen står for døren, er det første vi tænker på, at pynte vores hjem, pynte det til en særlig lejlighed, hvor vi samles med venner og familie i hjemmet. Til en så unik dato er planter et must, såsom den klassiske julestjerne, som pynter i ethvert lille hjørne og giver en unik varme til rummet.

Og når får disse smukke julede blomster hjem, skal du ikke glemme at finde en personlig blomsterpotte til den. Det er rart at sætte planter i vores hjem, men at gøre det med en personlig potte med julemotiver er prikken over i'et.

Den er fremstillet af keramik og er lille nok til at blive placeret som dekoration på din altan, terrasse, have eller med på et møbel. Den har et hul i bunden til at filtrere det vand, der er tilbage efter vanding af planter eller blomster. Diameteren er 6,5 cm i bunden og 9,4 cm i toppen, hvilket er den ideelle størrelse, så du kan sætte flere af dem sammen og lave et lille blomsterparadis.

Det er hvidt, men du kan personliggøre det med det design, fotografi eller den tekst, du ønsker. Tænk på, at jo mere originalt det er, jo bedre vil det se ud som dekoration i dit hjem, og hvis du gør det farverigt, vil det se meget mere muntert ud og gøre ethvert rum mere indbydende.

Sådan dekorerer du en blomsterpotte til jul

På vores hjemmeside finder du masser af designs til at personliggøre din jule blomsterkrukke, og hvis der ikke er et design du kan lide, kan du tilpasse et fra bunden med eget design på en super nem måde med vores online redigeringsværktøj.

Vælg dit yndlingsfoto, en julefarvet baggrund og en særlig sætning, uanset hvad du kan finde på, så kan vi tilføje det til din blomsterkrukke. Vælg et billede af dine børn, upload det i vores online redigeringsværktøj, tilføj en særlig sætning som "Glædelig jul til mor og far fra Jonathan". Efterfølgende kan du tilføje deres yndlingsblomst og så har du den perfekte gave til dine forældre til helligdagene.

De vil elske den, og de vil passe på blomsterkrukken for altid.

Tusindvis af muligheder for personlig tilpasning af dine julepotter venter på dig hos Wanapix.

Giv en personlig blomsterpotte til jul

Planter vælges ofte som gave, da de har en særlig symbolik, og det gælder især i forbindelse med julen. De er noget, som man passer på, og som man ser vokse med bare lidt vand og kærlighed.

Og hvis man forestiller sig at lave en gave, har vi den perfekte mulighed for at gøre den endnu mere speciel. blomsterpotter med foto af keramik, som du kan personliggøre med et hvilket som helst design eller foto, som du kan komme i tanke om.

Giv dit hjem en anderledes stil denne jul med vores personlige blomsterkrukker.

Den er også perfekt som firmagave, du kan personliggøre potter med virksomhedens logo til dine kunder eller med en særlig sætning til medarbejderne.

Alt er muligt med vores personlige blomsterpotter, lad fantasien få frit løb og personliggør dem, så de passer ind i dit hjem eller i den persons hjem som du skal give den til.