Borddekoration til jul

Til jul bør bordet, hvor du samles med dine kære for at spise, have en særlig dekoration, sammenlignet med andre af årets højtider. Det er et godt tidspunkt at tilføje små og unikke detaljer, der får det hele til at se mere elegant ud. Design en personaliseret juledug så dit bord kommer til at se så flot ud som muligt.

Du har fem forskellige størrelser, som du kan tilpasse alt efter størrelsen på dit spisebord. Dugen kan printes i alle farver, hvilket vil sige at du kan tilføje et hvilket som helst motiv. Hvis du foretrækker det, kan du designe det med dine sjoveste familiebilleder og skabe den mest særlige og personlige juledug med billede.

Juledug med motiv

Er du en af de mennesker, der elsker at designe og personalisere ting og sager til jul, så skal du måske overveje at designe din egen dug med julemotiver. Overvej om motivet skal være julekugler, julestokke, en julemand og hans lille hjælpere, eller noget helt tredje. Der er masser af ting og sager, der kan tilføjes til juledugen.

Disse juleduge kan vaskes i maskine (maks. vasketemperatur 30 grader), så du kan vaske dem efter familiemåltider og gemme dem i en skuffe indtil næste år. Vi anbefaler, at du ikke bruger blegemiddel og desuden stryger dem ved lav temperatur. Du kan også tørre dem i tørretumbleren, men ved lav temperatur.