Juleklistermærker

I år bliver det mere specielt end nogensinde at give gaver, siden du har mulighed for at designe selv de mindste detaljer. Udover at kunne pakke gaverne ind i personaliseret gavepapir, så kan du også tilføje et juleklistermærke på hver pakke med navnet på den person, der skal modtage den.

Disse juleklistermærker sælges i pakker med 20 stk. og leveres allerede skåret, så du skal blot tage det af papiret og tilføje det til din gave. De er nemme at designe med et billede og navn på gavemodtageren på dine særlige julestickers.

Du kan vælge mellem forskellige skabeloner af juleklistermærker eller, hvis du foretrækker det, kan du også designe dine egne med et billede eller en tekst efter eget valg. Du kan klistre dine juleklistermærker på mange forskellige ting: På julekugler, på juletræet eller på en julefigur. På den måde vil det se hyggeligere ud og give et friskt pust til dit julepynt.

Juleklistermærker til gaver

Julen er en af de mest magiske tider på året. Det er en tid, hvor vi samles med vores kære for at fejre alle de ting, vi har oplevet i løbet af det år, der snart er ved at være slut. Det er også den tid på året, hvor vi hygger allermest, da julestemningen spreder hygge og varme i os. Det er også en tid til at give gaver til de mennesker, vi holder mest af, uanset om de er de yngste eller de ældste i familien, da de alle fortjener en gave til jul.

En god gave vil altid vise, at vi har engageret os i at finde den rigtige gave, til den rigtige person. Indpakningen betyder også meget, og det er selvfølgelig vigtigt at dekorere den for at gøre den perfekt, hvilket modtageren vil bemærke og sætte pris på. Flere og flere butikker tilbyder speciel julegaveindpakning, men det er også muligt selv at finde på en flot og personlig indpakning, der vil overraske vores familie og nærmeste venner, allerede inden de åbner pakken.

Fra og med i år vil vores personlige juleklistermærker give dine julegaver en flot og hyggelig indpakning og sprede hygge og spænding. Det eneste du skal gøre er at vælge produktet, og i vores online redigeringsværktøj kan du designe dem som du ønsker at dine julestickers skal se ud. De sendes i pakker med 20 stk. og er allerede skåret til, så du kan bruge dem og klistre dem på pakken, så snart du modtager dem derhjemme.. Størrelsen på hver personlig julemærkat er 50x75 mm og kan også beskrives som små juleklistermærker.

Det selvklæbende papir, som klistermærkerne fremstilles på, er af høj kvalitet og har et blankt finish, hvilket givet et resultat, der vil overraske gavemodtageren uanset køn og alder. Med vores personlige klistermærker vil du skabe en glæde og spænding, som ingen forventer.

Gør dine julestickers personlige, og overrask dine nærmeste

Når du giver en gave, bør du altid tænke på den person, du vil overraske; hvad de kan lide, hvad deres hobbyer, og hvad der vil gøre dem glade. Når du har fundet dine rette gaver, vil der være mange forskellige måder at pakke dem ind på. Dog er det vigtigt at huske på, hvem gaven er til. Derfor skal der gerne nogle julestickers på pakkerne, før de bliver lagt under træet. Vores personlige stickers til jul, er perfekte til alle de julepakker som du skal give til din familie og venner.

I denne sektion finder du en masse designs, der særligt er designet til denne særlige tid, som du hurtigt kan redigere med vores online redigeringsværktøj, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design fra bunden. At designe produktet fra bunden betyder, at du selv står for designet. Du kan for eksempel uploade et eller flere billeder, tilføje et par flotte ord eller måske en hel tekst, der gør mærkaten til noget særligt. Du kan også ændre i vores designskabeloner, så de bliver unikke. Uanset hvad du pønser på at lave, vil det blive personligt, da det jo er dig, der står for designet.

Et univers af personlig tilpasning, der vil gøre det øjeblik, hvor du giver gaverne, til noget særligt som du i din vildeste fantasi, ikke ville kunne have forestillet dig.

Hvis alle gaverne skal under det samme træ. Eller gives på samme tid, kan du vælge et personlige design af alle de personlige julegavemærker så gaverne kommer til at se mere eller mindre ens ud. Pak gaverne ind i det samme gavepapir, eller overvej om du måske kunne tænke dig, at gavepapiret skal være noget forskellige for hver gave du giver. Det vigtigste er egentligt bare, at du sætter personlige jule klistermærker på hver gave, så du og resten af gæsterne ved, hvem pakken er adresseret til. Det er en rigtig god løsning, når vi har forskellige gaver til flere personer, så vi ikke begår fejl, når gaverne skal gives til de enkelte personer.

Indpakningen giver altid noget ekstra til gaven, selvom det vigtigste selvfølgelig er gaven i sig selv. Dog vil en flot indpakning vise, at vi har gjort noget flot ud af pakken. De personlige juleklistermærker må heller ikke glemmes, da det viser at vi har gjort noget ud af pakken.

Andre originale idéer til personlige juleklistermærker

Hvis du skal lægge gaverne under træet, og du ønsker at gøre det på en anderledes måde, så hver enkelt person ved, hvem gaven tilhører, er en mulighed som vi synes er meget original, at lave et klistermærke med et foto, så personen selv kan genkende, at gaven er til ham eller hende. Disse typer af gavemærker, kalder vi jule fotoklistermærker

De kan altid klippe billedet ud af papiret, så de kan beholde det som en souvenir. Der er uendelige muligheder, når det gælder original gaveindpakning, du skal bare give fantasien frit løb og skabe den perfekte gave til dig og dine kære. Uanset hvordan din gave kommer til at se ud, vil det personlige gavemærke overskygge alle de andre gaveindpakninger, og din familie og venner vil snakke om din gaveindpakning til næste jul og de næste mange år.