Design af jul

undefined
Boligindretning
Sengetøj og Håndklæder
Køkken og madlavning
Til forretninger og events
Personligt tilbehør
Til privat brug
Papirvarer
Tilbehør
Børn og Dekoration til børneværelset
Tøj
Hobby og spil
Udendørs dekoration
Badeværelse
Vægdekoration

Personlig julesæk

Personlige julesække

Der er altid noget magisk ved at åbne julegaverne. Uanset om det er gaver til juleaften, ved julefrokosterne eller måske den 25 december(hvis i holder en jul som i Amerika), er det et øjeblik, der altid har en særlig aura af lykke. Nu kan du gøre det øjeblik endnu mere specielt ved at lægge gaverne i en personlig julesæk.

Julemandsækkene er fremstillet af Oxford-stof, et vandtæt materiale af høj kvalitet. De lukkes med et snor, hvor du også kan vælge mellem flere forskellige farver af selve snoren. Hvad angår personalisering af produktet, kan du vælge en af de foruddesignede skabeloner, som vi stiller til rådighed for dig uden ekstra omkostninger. Alle disse skabeloner har juletemaer med mange forskellige stilarter: nogle er meget farverige med rødt som hovedfarve, andre i mere gyldne toner, andre med julemanden som hovedperson osv. Og hvis du foretrækker det, kan du skabe dit eget design fra bunden.

Vær kreativ, og lav julesækken efter eget ønske: med et trykt familiefoto eller navnet på alle familiemedlemmer. En sætning, en tekst, et design eller en tegning ... Uanset hvad du ønsker, vil det blive trykt på sækken. Desuden kan den personliggøres på begge sider. Og du kan vælge mellem flere størrelser: fra store sække til mange gaver til mindre poser, som du kan købe til hvert familiemedlem (eller ven) enkeltvis med deres navn eller foto. De kan alle vaskes i maskine og tørretumbles, så du kan få dem gjort pæne og rene, inden du lægger dem væk til næste jul.

Tøv ikke længere, og giv denne jul et særligt præg ved at designe og bestille din egen personlige julesæk i tekstil, og læg gaverne i den den dag, du skal dele dem ud og åbne dem.

Julesæk med logo

Er du ejer af en virksomhed, og går du og overvejer, hvad dine ansatte skal have i julegave? Det kan nærmest være hvad som helst, fra et gavekort, til et personligt produkt, eller måske endda en pakke med lækre sager, der kan spises. Fælles for alle gaverne er, at de selvfølgelig skal gives til hver af dine ansatte.

En sjov måde at udlevere gaverne på, er at du tager et julemandskostume på. Derefter fylder du din personlige julegavesæk op med gaverne. Bagefter går du rundt og leger julemanden, imens du går fra kontor til kontor, med alle de fede gaver til dine ansatte. Lyder det ikke bare helt vildt grineren? Vi er sikre på at dine ansatte vil elske det!