Egenskaber

  • Mål: 50 cm x 100 cm.
  • Ingen minimumsmængde, køb fra 1 enhed.
  • Sammensætning: 40% bomuld, 60% polyester. Tykkelse: 400g/m2.
  • Maskinvaskbar.
  • OEKO-TEX®-certificeret.
  • Kan personaliseres på den ene side. Bagsiden er hvid.

Personaliserede træningshåndklæde

Nu kan du lave personaliserede håndklæder i bomuld og polyester i en perfekt, kompakt størrelse til brug i fitnesscentret. Håndklæderne kan vaskes i maskine (vi anbefaler vask med koldt vand). Du kan personaliserede det, på den ene side med et design, en sætning, et navn eller et foto i farve i højeste kvalitet. Desuden kræver vi ikke et minimumskøb: du kan købe fra blot ét stk.

Skab håndklæder med dit fitnesscenters logo

Personaliserede sportsshåndklæder er en perfekt reklameartikel, der er meget udbredt blandt fitnesscentre, sportsklubber og sociale klubber. De kan personliggøres med fitnesscentrets eller klubbens logo, så hvert medlem kan få en gave, når de melder sig ind, eller som en salgsfremmende gave for at tiltrække nye medlemmer eller som en kundeloyalitetsgave for ældre medlemmer.

Brug dit eget personlige håndklæde, når du dyrker sport

Som reklamegave er et personligt håndklæde også et uundværligt produkt for enhver bruger af fitnesscentre eller for sportsfolk i almindelighed. Disse mellemstore håndklæder er perfekte til at lægge på træningsbænkene for at sikre hygiejne ved brug af maskinerne i fitnesscentret og til at tørre sved af under hver træning eller klasse. Du kan personliggøre håndklædet med en motiverende sætning, der giver dig ekstra energi hver gang du læser det, eller med dit navn eller et foto, så du kan identificere dit håndklæde, så det forsvinder i centeret eller i omklædningsrummet.