Garanteret levering på Fars Dag

Design af far

Køkken og madlavning
Til privat brug
Tilbehør
Tøj
Boligindretning
Hobby og spil
Papirvarer
Vægdekoration
Sengetøj og Håndklæder
Til forretninger og events
Personligt tilbehør
undefined
Børn og Dekoration til børneværelset
Badeværelse
Bil & Rejser
Udendørs dekoration

Kuglepenne til Fars Dag

Personlige kuglepenne til fars dag

Har du brug for at give far en særlig fars dags gave som han kan have med på arbejde, eller bruge i fritiden? Far har altid brug for noget at skrive med, eller et eller andet dokument, der skal opbevares. I denne sektion finder du det produkt som vi er sikre på at han har brug for, nemlig en personlig kuglepen hvilket er noget som han nærmest vil kunne bruge hver dag.

Du vil kunne personliggøre flere typer kuglepenne afhængigt af, hvad han plejer at bruge mest. Vi har kuglepenne, der er anderledes end dem, du normalt finder derude, detaljer, som disse smukke kuglepenne har, og som vil skille sig ud fra alle andre kuglepenne

Du kan finde personlige kuglepenne, hvor du kan skrive hans navn, et særligt ord eller en anden lille ting, der falder dig ind, og du kan også vælge den farve lys, der får navnet eller ordet til at lyse op og få kuglepennen til at se eksklusiv og flot ud. Kuglepennens “hus” er sort, hvilket får den til at se super sofistikeret og elegant ud. Selve knappen til at tænde og slukke for lyset, sidder ovenpå kuglepennen med lys, eller det vil sige øverst på den. Selve knappen har samme farve som kuglepennens lys. Det er helt sikkert en gave, der vil overraske far på en positiv måde.

Hvis far derimod kan lide at holde sig opdateret, når det kommer til computergadgets, kan du også personliggøre en kuglepen med USB i træ med en integreret 16 gigabyte usb-nøgle. Han vil ikke blot kunne skrive alt det ned han ønsker, eller underskrive alle de papirer, han har brug for, men han vil også kunne gemme filer ved at tilslutte den til en hvilken som helst computer. Denne smukke og elegante kuglepen med gravering kan personliggøres og du kan skrive hans navn eller et særligt ord og tilføje et dekorativt element, der vil begejstre ham.

På vores websted finder du en masse designs, der er skabt af og til ham. Denne fars dag skal du skabe en gave med masser af kærlighed. En unik detalje, der vil give ham tårer af lykke i øjnene. Personlige gaver er unikke og vil skabe et smukt minde, som vil blive printet i hans hukommelse for altid. Denne type detaljer efterlader altid et særligt minde, da det ikke kun er en smuk genstand, men også meget praktisk og nyttig.