Design af jul

undefined
Boligindretning
Sengetøj og Håndklæder
Køkken og madlavning
Til forretninger og events
Personligt tilbehør
Til privat brug
Papirvarer
Tilbehør
Børn og Dekoration til børneværelset
Tøj
Hobby og spil
Udendørs dekoration
Badeværelse
Vægdekoration

Julemagneter

Magneter med julemotiver

En af de ting, der gør os glade og får os i julehumør, er at pynte op til jul, og fylde hvert hjørne af vores hjem med julepynt. Da vi var små, pyntede vi vores hjem sammen med vores forældre, og måske gør du det nu sammen med dine børn.

Så snart vi når december, er det tid til at begynde at jule og pynte op. Der er traditioner af alle slags, familier, der allerede har pyntet træet op i start december, og andre familier der venter til juleaftensdag med at pynte op. Nogle mennesker pynter slet ikke op, men har kun et juletræ.

Vi elsker at kredse om detaljerne, og derfor bringer vi i denne kategori en artikel som vi ved at du vil elske, nemlig Julemagneter.

På denne tid af året er det normalt at bruge mange timer i køkkenet, da vi inviterer vores familie og venner til frokost eller aftensmad, og timerne går mellem kogepladerne. Det er derfor, vi ønskede at skabe dekorative produkter, der kunne sættes på alle metalliske overflader i hjemmet. Køleskabet er også vigtigt, ikke sandt? Det fortjener også lidt julepynt, så du kommer i julestemning, hver gang du åbner det.

Dekorér den perfekte magnet til at pynte dit køleskab til jul

I denne kategori finder du en masse foruddesignede skabeloner, så du hurtigt og nemt kan dekorere den perfekte magnet til dit køleskab. Og ikke nok med det, du kan også designe din magnet fra bunden.

Der er mange måder at pynte og designe dem på, du kan vælge et julebillede, som du kan lide, med børnemotiver, hvis du har små børn derhjemme, eller noget mere sofistikeret, hvis det er din stil. Men det design som de fleste vælger, er uden tvivl at personliggøre magneter med billeder. Et familiefoto eller et foto af dit kæledyr med en nissehue, er den perfekte måde at dekorere dit køleskab på en original og sjov måde på denne højtid. Vi er sikre på, at alle dine gæster, vil elske det.

Magneter som julehilsner

Hvert år sender vi julehilsner til alle dem, der står os nære. Før i tiden var det mere almindeligt kun at sende det til dem, der boede langt væk og som vi normalt ikke besøgte eller fik besøg af, på disse særlige datoe. Dog bliver det mere og mere populært at give originale julehilsner til dem, der står os nærmest uanset hvor langt eller tæt på os de er.

Magneter er en super original og sjov måde at sende julehilsner på. Alt du skal gøre er at vælge et foto, f.eks. det, du tog af din baby som nyfødt, eller det familiefoto du tog i sidste uge, tilføje det til en magnet i den form du bedst kan lide, og voilà! Du har nu den perfekte julehilsen.

Du kan også tilføje en følelsesladet sætning for at røre de mennesker, der modtager den personlige magnet som julehilsen. Det kommer til at være en hilsen som din familie og venner sent vil glemme.

Tiden er inde til at vise, hvor meget vi holder af vores kære, uanset om de er familie eller bare venner. Enhver lejlighed er perfekt til at give dem, en lille gave. Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre den perfekte magnet? Vi hjælper dig med at få det til at ske.