Personaliserede julekort

Gode vaner bør aldrig gå tabt. Førhen var det normalt at modtage julehilsner per brev fra dine kære venner, virksomheder, banker osv... Alle sendte på dette tidspunkt en hilsen på den særlige tid af året. Det ser dog ud til at høre fortiden tid. Vi synes dog at der skal pustes nyt liv i traditionen, og derfor giver vi dig nu mulighed for, at lave diteget personlige julekort hos os.

Vi har mange skabeloner, som du kan tilpasse efter eget ønske. Hvis du foretrækker det, kan du selv oprette en med de billeder og tekster, du ønsker. Udnyt øjeblikket og overrask din familie og dine venner med et særligt postkort i år. De vil ikke tøve med at placere dem ved siden af pejsen eller under træet.

Personlige julekort med billeder

Vi har fantastiske juledesigns til dine postkort, men du kan også lave julekort med personlige fotos. Tag et familiefoto til jul, sæt en nissehue på dit kæledyr, eller lav en collage med særlige billeder fra det år, der er ved at passere. Du får mulighed for at lave et anderledes kort, og de vil elske at modtage det.

Start i dag med at designe personaliserede julekort online. Det er en billig og meget speciel gave, der ikke koster særlig meget. Dine venner og familie vil få et smil på læben, når de ser dit kort.