Overraskelser, der kommer på en serveringsbakke til jul

Vi hos Wanapix tager os af alt ned til den mindste detalje, og der er intet mere romantisk end at modtage morgenmad på sengen på en særlig dag. Til dette formål anbefaler vi vores personlige serveringsbakker.

Den har dybde, så du undgår at tallerkener, glas eller bestik falder ud, selv hvis bakken tipper en smule. Du kan personalisere bunden med dit foto, design eller med den tekst, du ønsker, du skal bare forsøge at gøre det originalt og smukt for at overraske en særlig person.

Vi tilbyder dig forskellige foruddesignede skabeloner, der kan tilpasses som du vil. Du vil finde alt fra enkle designs med et foto, der fylder hele baggrunden til andre designs, som vi har udarbejdet med julemotiver, som passer til julemånederne.

Hele bunden af bakken kan personliggøres, så den bliver fantastisk smuk. Du kan også vælge farve på bakken: hvid, sort eller naturlig træfarve (i en lys tone).

Personaliseringen på denne type træ giver meget levende farver og stor skarphed. Det er et must-have i ethvert hjem, fordi det vil overraske dig når du får morgenmad på sengen, men du kan også bruge det til enhver lejlighed, til at spise i køkkenet eller i din stue eller hvor du nu har lyst til.

Fordelene ved ChromaLuxe glansfuldt træ

  • Billederne er direkte indlagt direkte i vores specialbelagte træfinér, hvilket giver en farve- og opløsningsstyrke, der ikke kan sammenlignes med noget andet.
  • De unikke substrater og belægninger giver en utrolig ridse- og slidstyrke.
  • Disse trætryk holder hele livet med modstandsdygtighed over for gulning af billeder, vind og vejr.
  • Panelerne kan tørres af med en klud og et universalrengøringsmiddel, så dit billede kan skinne igennem uden problemer.

Sådan overrasker du med morgenmad på sengen

Der er morgener, der fortjener en særlig morgenmad. Morgenen på en fødselsdag, en årsdag, en julemorgen eller bare på en helt almindelig dag, for at gøre en person glad. Det er altid en god idé at lave morgenmad som en overraskelse, for at gøre resten af dagen bedre for personen du overrasker.

Det er vigtigt, at vores morgenmad er fuld af næringsrige fødevarer og helst sund: sæsonbestemt frugt, kornprodukter, fuldkornsbrød, yoghurt osv.

Når du har alle de ingredienser, du har brug for til at lave en god morgenmad, skal du tage højde for, at det er meget vigtigt at passe på præsentationen, så den er let at se, så snart du ser den. Det vil gøre detaljen endnu mere speciel.

Du kan tilberede et udvalg af både søde og salte retter, fordi du ikke ved, hvad den person, du skal tilberede det til vil kunne lide mest, og komme det på små tallerkener på den personlige fotoserveringsbakke. På den måde bliver de glade, når de vågner op!

Ved du allerede nu, hvem du vil overraske med en morgenmad på en personlig bakke? Lad kreativiteten få frit løb, og overrask den, du holder mest af med en sjov og romantisk overraskelse.