Design af jul

undefined
Boligindretning
Sengetøj og Håndklæder
Køkken og madlavning
Til forretninger og events
Personligt tilbehør
Til privat brug
Papirvarer
Tilbehør
Børn og Dekoration til børneværelset
Tøj
Udendørs dekoration
Hobby og spil
Badeværelse
Vægdekoration

Personlige juleservietter af stof

Denne jul skal du bare pynte dit bord med juleservietter

Hvis du er på udkig efter originalitet, når du skal dekorere dit julebord, er personlige juleservietter den vare du leder efter.

Disse personaliserede servietter fås i to typer stof: Stretch (100 % polyester) eller Frottéstof (en kombination af flere stofmaterialer). De kan tilpasses på den ene side med et design efter eget valg, enten fra dem vi tilbyder, ellers kan du også lave dit eget design fra bunden.

Du kan bestille fra én enhed til så mange som du har brug for, der er ingen minimumsordremængde, uanset om det er en intim begivenhed med få gæster eller en begivenhed med flere personer. Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at produktet er blevet skåret og trykt.

De er perfekte og frem for alt meget praktiske, fordi de er maskinvaskbare, så du kan bruge dem så mange gange du vil, for når de først er brugt, bliver de så gode som nye uden at du behøver at vaske dem i hånden. Efter den første vask bliver stoffet blødere og mere behageligt at røre ved.

Design dine egne juleservietter

Nu kan du skabe dine personaliserede servietter til jul. Du kan personliggøre dem med et billede, foto, logo eller tekst, med et højkvalitets fuldfarvetryk.

I denne sektion finder du en masse juledesigns, som du kan ændre og tilpasse, så de passer helt til din smag. Du kan personliggøre dem alle ens eller vælge et anderledes design til hver gæst, og du kan endda personliggøre dem med et billede af dig selv eller dit navn. Alt er muligt med vores online redigeringsværktøj, så du kan skabe det perfekte design til dig og dine gæster.

Fold og placer dine servietter på de flotteste måder

Vi søger altid at skille os ud, og en af måderne at gøre det på med juleservietter er ved at folde dem og placere dem på bordet på en enkel og original måde. Der findes et væld af vejledninger til at folde stofservietter og det giver en flot og særlig stil til julebordet.

Den mest kendte måde at placere servietten på, er foldet i form af et rektangel eller en trekant under bestikket, som regel til højre for tallerkenen eller viklet rundt om bestikket, så hver enkelt gæst ved, hvad der er deres bestik.

Men der er super sjove og originale måder at placere servietten på et julebord på, for eksempel fold den i form af et træ, hvis det er en personlig serviet, vil gæsterne helt sikkert blive dobbelt overrasket over at se, hvor smukt du har personliggjort den og også den måde, du har placeret den på bordet.

Der er også måder at folde den på, så du kan placere bestik i den, og så det hele står mere ordnet og harmonisk.

Du vil helt sikkert finde en form, der fanger dit øje til julefrokosten eller julemiddagen. Du skal bare øve dig lidt og gradvist opbygge bordet, så det bliver perfekt. Du vil helt sikkert overraskede dine gæster, både for servietternes personlige udformning og på den måde, du placerer dem på bordet på. Vi tager hånd om selv den mindste detalje.

Kvalitetsgaranti

Materialet, der er anvendt til fremstilling af dette produkt, er i overensstemmelse med OEKO-TEX®-certifikatet, som garanterer, at materialet opfylder de krævede kontrolkriterier, og det samme gælder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilmaterialer med OEKO-TEX®-godkendelsesmærket har hudvenlige egenskaber.