Personlige tallerkener til julemiddagen

Julen er en af de mest følelsesladede og smukke tider på året, og med julen rundt om hjørnet tilbringer vi også mere tid med familien og frem for alt til at arrangere frokoster middage og aftensmad på særlige dage, såsom julemiddagen den 24 december eller til julefrokosterne dagene efter.

Til disse særlige dage har vi det perfekte tilbehør til at få dit bord til at se fantastisk flot ud. En af de personlige produkter som vi kan tilbyde er plasttallerkener med julemotiver, der vil få julebordet til at se fantastisk ud.

De er ideelle til både børn og voksne, men er dog specielt designet til børn. Du kan sætte en tallerken på det sted, hvor hver gæst skal sidde. Størrelsen er ideel (19 cm i diameter), og du skal bare tænke på, hvordan du vil personliggøre designet. Få dit julebord til at matche med designet på tallekernen og gør det hele smukt. Børnene vil elske dem!

Jule tallerkenerne er lavet af plastik, så hvis de små taber dem, kommer de ikke til skade, da tallerkerne ikke kan gå i stykker. Og da vi hos Wanapix altid sørger for alles sikkerhed, er det plastik de er lavet af, BPA-fri.

Den bedste tallerken til børn

At gå fra at give børn flasker til at give dem normal mad er et vigtigt skridt i deres udvikling, især når de begynder at spise selv.

En af de største bekymringer man ofte har, når man lærer sit barn at spise, er, at de taber tallerkenen, ødelægge den og risikere at skære sig på de knuste dele. Men bare rolig: Dette er løsningen, der passer bedst til dine behov.

Vores personlige tallerkener er lavet af uknuselig plastik hvilket betyder at du eller dine børn kan spise uden der er fare for at at den går i stykker hvis du eller dit barn taber den.

Denne type personlig tallerken i plastik er ideel til de små, fordi du kan designe dem, som du vil. Helt lavpraktisk betyder det, at hvis dine børn for eksempel kan lide af tegne, eller elsker tegneserier, så kan du designe en tallerken med tegneseriefigurer eller hvis det skal være et julet motiv, så kan du vælge en af vores skabeloner og tilføje et personligt billede til talkkeren af barnet. På den måde vil du gøre julemiddagen og julefrokosterne til en lidt sjovere oplevelse for dem.

De er også ideelle til mødre og fædre, fordi de er kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør dem pæne, men også super praktiske og komfortable, og de vil altid se nye ud.

De bedste personlige tallerkener med garanteret sikkerhed

Vores tallerkener der ikke kan gå i stykker er BPA-fri. Det betyder, at de ikke indeholder BPA, en forkortelse for bisphenol-A, et kemikalie, der kan udgøre en sundhedsrisiko. Du kan have fuld tillid til, at disse tallerkener kan anvendes til mad, med alle sikkerhedsgarantier.