Kuglepen indgraveret med navn eller tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Blæk farve: blå.
 • Type: Parker kuglepen.
se mere
Vælg en mulighed: gravering pen "salomon"
Gravering Pen "Salomon"
Gravering Pen "Salomon" 141,93 kr.
Gravering Pen "Seth"
Gravering Pen "Seth" 168,08 kr.
Kuglepenne med gravering "Aaron"
Kuglepenne med gravering "Aaron" 261,45 kr.
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Indgraverede kuglepenne

I dag skriver vi næsten alt digitalt, hvad enten det er med vores mobil, computer eller tablet. Det gør dog ikke noget at man har en kuglepen på sig, hvis man nu skulle få brug for at skrive noget ned. Af denne grund kan vi anbefale vores indgraverede kuglepenne, da det er elegante og anderledes fra det du finder i andre butikker.

Du har fem forskellige modeller af personaliserede og indgraverede kuglepenne at vælge imellem, og de leveres alle i kasser med polstring for ekstra beskyttelse af kuglepennen. Graveringen af kuglepennen sker via. lasergravering og giver mulighed for at gravere den tekst, dato, sætning, navn eller hvad du nu ønsker. Vi er overbeviste om, at du får den bedste indgraveret kuglepen til en meget overkommelig pris.

Det er en meget elegant og eksklusiv gave til folk med god smag. Du behøver ikke at kigge efter en bestemt dato for at give en gave af denne type. Personen der modtager det, vil elske kuglepennen med logo eller gravering. Den kan også gives som en gave til konfirmationer, fars dag, jul osv. Det kan også være en god salgsfremmende gave for din virksomhed, så du kan give kuglepenne til fremtidige kunder.

Sætninger, der skal graveres på en kuglepen

Som vi har nævnt ovenfor, sker personalisering ved gravering, og derfor er teksten den vigtigste del af produktet. Mange vælger som udgangspunkt at få graveret et navn eller en dato. Dog synes vi også, at sætninger er værd at indgravere på en kuglepen. Små korte sætninger der kan få dig til at smile. Her er nogle af vores ideer til sætninger, der kan indgraveres på en kuglepen:

 • Følg dine drømme
 • Vi elsker dig, far/mor
 • Drøm stort
 • Stop aldrig med at tro på dig selv
 • Altid ved din side
 • Du vil aldrig være alene
 • At rejse er at leve
 • Tak fordi du er dig
 • I dag, i morgen, altid. Jeg elsker dig.
 • Du er den bedste i verden

Brug din fantasi og begynd at skab den mest originale model på markedet. Der vil ikke være en model der ligner din. Skil dig ud fra mængden.

Indgraveret kuglepen "Salomon"

Vi lever i den digitale tidsalder, og vi bruger mobiltelefoner og computere hver dag. Imidlertid går kuglepenne ikke af mode. Faktisk er det nu mere specielt end nogensinde at modtage et brev skrevet i hånden. Det er også en hurtigere måde at tage noter på, og derfor anbefaler vi vores metal indgraverede kuglepenne.

Selve spidsen der skrives med er skjult og bliver synlig, når den nedre del af kuglepennen drejes. Selve kuglepennen er fremstillet af metal og plast. Desuden kan det personaliseres ved lasergravering med ethvert navn eller tekst, du kan forestille dig. Den har et elegant finish og leveres i en flot kasse, der yder ekstra beskyttelse til kuglepennen.

Det er en praktisk kuglepen, da den også har en markør, der kan bruge på touchscreens såsom mobiltelefoner, tablets osv. Blækket er blåt og har du brug for at genopfylde den, er den af Parker-typen. Vi anbefaler en gave som denne til blandt andet Fars dag.

Indgraveret kuglepen "Seth"

Papir og kuglepen. Lyder det ikke som et fortidslevn? Intet er mere forkert! Kuglepenne er stadig praktiske at have, hvis du skal skrive noter eller andet ned. Vi anbefaler vores indgraveret kuglepen med sætninger, da den differentierer sig fra kuglepenne du finder andre steder.

Den er fremstillet af metal og personaliseringen sker gennem lasergravering, så der kan tilføjes motiverende sætninger, en vigtig dato for dig, dit navn eller en dedikation. Dette er blot nogle eksempler på det du kan gøre. I virkeligheden bestemmer du selv!

Blækket er blåt og kan genopfyldes, når det er brugt op, da det er af Parker-typen. Det har ikke en hætte, da spidsen er skjult og vises ved at dreje den nederste del af kuglepennen. Det har et meget elegant udseende, og som om det ikke var nok, leveres det i en flot hylster med polstret interiør og læder tekstur på ydersiden for en bedre beskyttelse af produktet.

Det kan være en fantastisk gave på mærkedage som mors eller fars dag. Desuden kan det også være en god reklamegave, og give en kuglepen med logo, navn på virksomhed og dit telefonnummer.

Indgraveret kuglepen "Víquez"

Hvad der adskiller en gave fra en god gave er kvaliteten. Hvis du skal give en gave og vil overraske personen med en elegant gave, så anbefaler vi indgraverede kuglepen med tekst. Det er en praktisk genstand, der kan designes med tekst og andet graveret.

Kuglepennen fremstillet af metal og plast, og farven på blækket er blå. Du har ikke brug for en hætte, da spidsen er skjult og vises ved at dreje bunden af ​​kuglepennen. Det vil vare længe, ​​men hvis du har brug for at genopfylde det, er det af Parker-typen, så du kan altid fortsætte med at bruge den.

Den er personliggjort igennem lasergravering. Der kan tilføjes op til 20 tegn per linje, hvilket vil sige at der er rigeligt med plads, til at tilføje dit navn. Kuglepennen leveres i et elegant etui med et polstret interiør og læder tekstur på ydersiden for en flottere præsentation og holdbarhed af produktet.

Det er en ideel gave på datoer som fars dag, til fødselsdage eller som en gave til din usynlige nisseven. Overrask den person, der fortjener det.

Sæt med indgraverede kuglepenne "Aaron"

Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke kan forlade hjemmet uden papir og en kuglepen, er du en af ​​os! Nu har du muligheden for at designe dine egne indgraverede kuglepenne og gøre det meget mere specielt for dig at tage kuglepennen med på farten.

Kuglepennene kommer i samlet i et sæt: en traditionel, der kan skjule og vise spidsen ved at dreje basen og en kuglepen, hvor hætten blot skal fjernes, før du kan begynde at skrive. Hvad der adskiller os fra alle de andre butikker, er at du kan tilpasse vores kuglepenne med dit design ved at få din tekst indgraveret. Det kan f. eks være navn, dato eller andet.

Forskelle mellem kuglepen og rulle-kuglepen

Rulle-kuglepennen bruger flydende blæk, mens en normal kuglepen bruger en type af klistret blæk, der er tykkere. Derudover glider rullen på en glattere måde med en let våd fornemmelse, der gør skriveaktiviteten mere behagelig. Den har også en hætte, der forhindrer blækket i at tørre ud. Det er vigtigt at dække den, når den ikke bruges i længere tid.