Livets Træ nøglering med indgravering

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Mulighed for at gravere 3 tekster.
  • Indeholder 3 farvede sten.
  • Materiale: Rustfrit stål.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Tekstlayout

Når du tilpasser nøgleringen, kan du tilføje en, to eller op til 3 tekster eller navne. Det afhænger af, hvor mange navne du tilføjer, dette vil være dispositionen af teksterne i vedhænget.

Livets træ nøglering med fødselssten

Livets træ nøglering med fødselssten er en af ​​de mest specielle gaver på vores hjemmeside på grund af dens symbolik. Ud over at repræsentere livet gennem metaforer minder det os også om, at vi knyttet til naturen.

Den er fremstillet af rustfrit stål og en ring medfølger, så den nemt kan sættes i nøglebundtet. Det bedste er, at det kan personaliseres med indgravering af op til tre navne af maksimalt ni tegn hver. Hvert navn svarer til de tre sten, der er indsat for at opnå en eksklusiv nøglering til gravide.

Det er en speciel gave at lave til lejligheder som Mors dag eller til fødselsdage. Netop på grund af symbolikken i nøgleringen, er det en følelsesladet gave.

Hvad betyder livets træ?

Det repræsenterer livet gennem metafor at blive født fra et frø, ligesom træet. Stammen symboliserer væksten hos den person, der er beskytter dem som de holder af, og følger reglerne for at være en god person.

Grenene symboliserer de forskellige veje, vi følger i livet, afhængigt af de beslutninger, vi træffer i hvert øjeblik.

Personlig livets træ nøglering graveretTekstlayout