Personlig nøglering med mini album på 18 sider

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: kunstlæder foran og bagpå.
  • 9 dobbelte ark (18 sider).
  • 9 ark kan designes.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Nøglering med mini album på 18 sider

Der er mennesker, der altid elsker at tage billeder af deres familie, venner eller partner. Er du blandt disse mennesker? Så kan vi anbefale vores mini nøglering fotoalbum, fordi det opfylder den dobbelte funktion, du har brug for: Hav billeder af din nærmeste familie sammen med dine billeder.

Dette lille album består af ni dobbelt ark (i alt 18) og er alle personliggjort med de fotografier, design eller tekster, du ønsker. Ligesom mange af vores andre produkter, finder du ikke andre produkter som dette.

Både front- og bag coveret er lavet af kunstlæder, så finishen er meget elegant og holdbar. Det er en meget billig gave men af ​​høj kvalitet, så du kan give den som en gave ved enhver højtid, da den vil blive taget godt imod.