Personlige rygsække

Der er 3 tilgængelige produkter

Rygsække med fotos

De fleste af os lever et hektisk livet, hvor vi nærmest løber fra den ene aftale til den næste. Derfor søger vi ofte den mest behagelige måde at have alle vores ting med på farten. Vores rygsække er en af de bedste måder at transportere ting på i stedet for håndtasker. Herunder vil du kunne læse mere om vores personlige rygsække med fotos designet til voksne og børn.

Taskerne er ideelle til udflugter og ture med børnehaven, børnehaveklassen, skoleklassen eller bare til fritidsaktiviteter. Taskerne er originale og unikke, da du ikke finder en lignende model i butikker. De kan alle designes med din yndlingsfotografier, en tegning, tekst eller en smuk skrifttype og få en flot foto rygsæk.

Udover skolemodeller er vores personlige gymnastikposer også en af ​​favoritterne blandt vores kunder. De bruges især til shopping, til stranden, til gåture eller til sport. De fylder intet, og er nemme at have med sig rundt.

Vælg den model, der passer bedst til dig, og giv den et unikt design. Du vil elske den og alle dine venner vil helt sikkert ønske sig en lignende fotopose.

Giv en rygsæk i gave

Spørger du dig selv, hvad du skal give i gave til et barn eller en voksen, så har vi svaret : Giv en rygsæk i gave. Det er en perfekt og personlig gave, til de fleste højtider osv. De voksne vil kunne tage rygsækken med på arbejde og børnene vil kunne bruge deres til skole, SFO eller måske endda til deres idrætstøj. Design en rygsæk med navn til børn eller en rygsæk med navn til voksne i dag, og gør gavemodtageren glad.

Børnerygsække med navn

Børnefødselsdage er ofte dage med sjov og spas, hvor i fejrer jeres mindste søn eller datter. Det normale er at holde en fødselsdagsfest for den nære familie først og derefter en børnefødselsdag for hans eller hendes klasse. Hvis i er i tvivl om gaveønsker, så kan i altid overveje om en rygsæk med navn, er noget der vil vække glæde hos jeres søn eller datter.

Det vil være en perfekt gave at have med i skole eller børnehave, da rygsækken først og fremmest er personlig. Det betyder at den ikke bare sådan bliver væk på grund af de personlige detaljer, der kan findes på rygsækken. Jeres søn eller datter vil helt sikkert også blive populær i skolen med sin foto rygsæk.