Personlig gymnastikpose med fuldt tryk

rygsæk
150 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 48 min.

Farve på reb
Detaljer
 • Størrelse: 34 cm (bredde) x 42 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Dit design på begge sider af posen.
 • Forstærkede hjørner af posen.
 • Kapacitet: 15 liter. Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
 • Materiale: Oxford stof (100% polyester).
 • ID: #2970-12108
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede gymnastikposer

På hverdage hvor vi skal have mange ting med på farten, er det vigtigt at have en god rygsæk. Derfor har vi valgt at fremstille personlige gymnastikposer. De er perfekte til at bevæge sig dagligt, Sækken har en perfekt størrelse, der giver komfort. Desuden kan du tilføje dit design til den.

Personlige rygsække og gymnastikposer er en af ​​vores mest populære gaver. Rygsække i poseform er meget populære, da de er lette, komfortable og praktiske at bevæge sig rundt i byen eller på ture med. Rygsækken er en slags gymnastikpose med snore, så du kan have den på ryggen. Hos Wanapix kan du designe din egen gymnastikpose online. Tilføj et design, foto eller tekst til dig selv eller som en gave til et familiemedlem, ven eller fjern slægtning.

Sækken er fremstillet af modstandsdygtigt materiale og er god, når du skal bevæge dig rundt i byen eller på rejse, takket være dens lethed. Den kan også nemt pakkes sammen, hvis du ikke har noget, der skal transporteres rundt.

Rygsæk med snore

Det er kendt som sæk med snore eller gymnastikpose. Den er ideel til indkøb og andre dagligdags aktiviteter. Derudover er du i stand til at tilpasse den, som du vil. Det er en original gave til dig selv, men også til andre mennesker.

Tilføj det design, billede eller tekst som du bedst kan lide, og gør noget anderledes ud af den. Det er en god gave til både kvinder og mænd.

Gymnastikpose

Takket være dens lethed og form er den også perfekt, hvis du skal i gymnastiksalen. Tasken i poseform er meget praktisk til denne type aktiviteter, da den er meget behagelig.

Du kan designe den med et anderledes design og tilpasse den som du vil. På den måde undgås der forvirring i forhold til rygsække, da du vil vide, præcis hvilken rygsæk, der er din.

Personaliseret gymnastikpose med fotos

Hav altid denne moderigtige posetaske med dig. Vores personaliserede rygsæk kan altid tilpasses på hele overfladen efter eget valg med dine bedste fotografier, designs eller tekster. Vi stiller også forskellige skabeloner til rådighed, der kan tilpasses minimalt.

Vores model er også kendt under navnet rygsæk med snore eller personaliseretgymnastikpose. Den har en kapacitet på ca. 15 liter, og du kan vælge mellem flere forskellige farver af snore, hvilket vil sige at du kan vælge den, der passer bedst til dit design. Snorene er 8 mm tykke og 150 cm lange.

Den er ideel til skolen. Du kan f. eks transportere din frokost i den, eller dit gymnastiktøj. Den er også praktisk til de daglige gøremål, til poolen, eller hvis du skal på en vandretur i bjergene. Generelt er der mange måder, du kan bruge den på.

Det eneste sted der printer dit billede på hele overfladen

Vi er den eneste virksomhed, der tilbyder personaliserede snorrygsække med print af billede eller tekst på hele overfladen.. Du får en unik model, der ikke findes i andre butikker eller webshops. Modellen bliver enestående og der vil ikke være andre modeller som din.

Gymnastikposen kan tilpasses på begge sider, og der vil ikke være nogle områder uden dit personlige design eller tekst. Design rygsækken i dag og få noget, der ikke ligner alle de andre modeller og mærker.

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30°.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryg ved lav temperatur.
 • Velegnet til tørretumbler. Tør ved lav temperatur.

Målene på rygsækken kan variere en smule, da fremstillingsprocessen og trykningen af billedet kan påvirke størrelsen.

Kvalitetssikring

Tekstilprodukter mærket med mærket OEKO-TEX® garanterer, at alle delene opfylder de krævede krav til kvalitet og kriterier, inklusivt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-kvalitetsstemplet er harmløse for huden.

Vaskeanvisning OEKO-certifikation