Personligt Sport armbåndsur

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Sporty look Med takymeter til kontrol af tid.
  • Fire farver at vælge imellem: hvid, sort, rød, blå. Batteri inkluderet.
  • Strop Materiale: silikone.
  • Urskive: Ø 3,3 cm. Urrem: 2,2 cm.
  • Længde: 23 cm (uden spænde) - 24,5 cm (med spænde).
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Armbåndsur med foto

Hvis du vil give dit look et mere sportsligt udseende, anbefaler vi vores personlige sportsur med foto. Rundt om urhuset er der et kronometer, så der kan tages tid, når man dyrker sport. Det gør uret komplet og perfekt til sportsudøvere.

Personaliseringen kan foretages i urhuset. Vi stiller forskellige skabeloner til din rådighed, som du kan tilpasse til din smag, eller hvis du foretrækker det, kan du også lave dit eget design fra bunden, men glem ikke at tilføje de mærker, der fortæller dig tiden.

Remmen er lavet af plastik, og du kan vælge mellem fire farver: sort, hvid, blå eller rød. Det er ikke vandtæt, men det inkluderer et batteri, så du kan bruge det med det samme, så snart du modtager det. Det er ideelt som gave på fødselsdage og på ethvert tidspunkt, som du finder specielt, og er en praktisk gave, de fleste vil kunne lide.