Personlige strandhåndklæder

Der er 4 tilgængelige produkter

De mest originale strandhåndklæder

Håndklæder er vigtige når du skal på stranden eller i poolen. Glem det ikke derhjemme, da du i så fald vil være irriteret over ikke at have medbragt dit eget. hos Wanapix kan du designe dit eget håndklæde, der vil gøre dine venner og andre badere, grønne af misundelse.

Vores strandhåndklæder har en særlig egenskab, og det er at de er personaliseres. Takket være de muligheder vi har for at personalisere dem, bliver det 100% dit eget.. Du kan designe dit eget med det foto, den tekst eller det design, du ønsker på den ene side. Hvis du ikke ved hvordan du dekorerer et strandhåndklæde, skal du ikke være bekymret, for med vores editor er det meget enkelt og intuitivt.

I vores udvalg finder du rektangulære strandhåndklæder og runde strandhåndklæder, men begge kan personaliseres efter din smag og du kan vælge den størrelse, der passer bedst til det, du leder efter. Vi stiller også mange skabeloner til din rådighed, så du kan tilpasse dem, som du vil eller hvis du foretrækker det, kan du oprette din egen model fra bunden.

Personaliserede strandhåndklæder til børn

Vores håndklæder er til voksne og børn, men sidstnævnte elsker dem. Du har forskellige størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til din lille. Fra det mindste til det største badehåndklæde.

Det er almindeligt, at mange vælger at lave en personalisering med tegnefilm som børnene kan lide. Vi vil dog gerne foreslå dig en anden idé, som vi tror, at dit barn vil elske, nemlig at gøre deres tegninger til virkelighed. Scan deres yndlingstegning og konverter den til et billede, så skal du blot indsætte den i vores editor, og du kan give liv til deres tegning, så det også bliver deres favorit håndklæde!

Hvis din børn elsker spil, kan du også lave et kreativt design, som de kan spille på, så det vil have en dobbelt funktion. Du skal blot vælge den rigtige størrelse og begynde at lave dit design. Vi er sikre på, at han vil elske det.

Hvordan du holder dit håndklæde på stranden

I blæsende områder kan det være en risikabel sport at holde håndklædet i hånden. Nogle mennesker bruger rygsække og andre ejendele til at lægge på dem så den er fast, men hvis du er en af dem, der gerne vil have at det ligger fast uden at være omgivet af skrammel, er der andre muligheder.

Der er nogle klemmer, der sidder fast i sandet, og som du kan holde håndklædet uden at bevæge det og det holder sig perfekt på plads. De er små, så du kan smide dem med i tasken, hver gang du tager på stranden.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-mærket, garanterer, at alle deres komponenter opfylder de krævede kriterier til kontrol, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel er harmløse for huden.

OEKO-TEX Etiqueta