Hvilket ur skal jeg vælge

Tiden flyver, så du skal udnytte det. Hvis du er en af ​​de mennesker, der kan lide at leve hvert sekund af året, og ikke vil gå glip af noget, skal du altid have et personligt ur med dig. Spild ikke tiden!

I dette afsnit har vi samlet vores bedste udvalg af ure, der kan personaliseres: bordure, vægure, armbåndsure- eller ure på lærred med billede. Hver model har sine særlige egenskaber og unikke designs.

For dem der ikke ønsker at komme for sent, er det den bedste mulighed med et personligt armbåndsur med foto. Selvom vi har mange modeller i plastik, læder, fleksibel silikone og denim, er vores kunders foretrukne det personlige armbåndsur af modellen Zac. Det er behageligt og ideelt til daglig brug, hvis vi tilføjer et unikt design til det, har vi det perfekte ur.

Sådan designer du et vægur

Et af vores bestseller produkter er vægur med personlige fotos. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem i flere forskellige former. De er flotte i arbejdsmiljøer men giver også personlighed til et hjem. For eksempel: I køkkenet med sjove familiebilleder.

Vælg den model, du bedst kan lide: rund eller firkantet. Begge kan tilpasses 100%, og du kan sætte dine yndlingsbilleder eller -design. Det kan også være en god gave til mors dag eller jul.