Gratis Fragt ved køb over 400 kr. (Info)
Gratis forsendelse hvis summen af produkterne i din ordre er lig med eller mere end 400 kr. Gælder ikke særlige destinationer.
Du er i: Hjælpecenter > Bestilling af ordre > Betalingsmuligheder

  Betalingsmuligheder


Hos Wanapix har du de følgende betalingsmuligheder:

MobilePay

Du har mulighed for at betale via MobilePay. Det eneste du skal bruge, er et dansk telefonnummer, en konto på MobilePay og saldo tilgængelig på din konto. Så snart du har betalt igennem MobilePay, vil du modtage en ordrebekræftelse.

Kort

Det er den hurtigste, mest bekvemme og sikreste måde at betale på. Din data bliver ikke gemt og bliver kun brugt til at sende sikkert til betalingsgatewayen, takket være det digitale certfitikat og datakryptering. Vi accepterer Visa, Dankort, Mastercard og American Express.

Hvis du har problemer med at betale, så anbefaler vi at du læser afsnittet "Jeg kan ikke betale med kort"

Paypal

Paypal er en populær betalingsmetode til online shopping, der bruges over hele verden. Det kan bruges som en gateway, uanset om du har en registreret Paypal-konto eller som en simpel betalingsgateway ved at indtaste dine kortoplysninger.

Bankoverførsel

Når du har afsluttet din bestilling, vil du se instruktioner på skærmen og samtidig modtage en e-mail med instruktioner. Du kan overføre til følgende konto:

  • BBVA: ES53-0182-2407-9220-1246-6358 - SWIFT/BIC: BBVAESMMXX

Angiv som Koncept nummeret på ordren. Vores system finder den automatisk. Du behøver ikke at sende os et bevis for overførslen. Vi begynder at fremstille ordren, når betalingen er blevet bekræftet. Husk, at det kan tage 2-3 arbejdsdage at modtage overførsler, og at indbetalinger kan tage mindst 24 timer (undtagen i weekender og på helligdage) i henhold til banklovgivningen. Vi beholder overførselsordrer aktive i syv kalenderdage. Hvis betalingen ikke er blevet bekræftet efter dette tidspunkt, annulleres ordren automatisk, hvis den ikke er blevet bekræftet.


Husk at være præcis og nøjagtig med overførslen, da det er en automatiseret proces. Hvis du laver en fejl i beløbet eller en stavefejl ved indtastning af ordrenummeret i "konceptet", (eller manglende indtastning af nummeret) kan det medføre forsinkelser i forbindelse med valideringen af betalingen.